top of page
Søk
  • Forfatterens bildeOle Vidar Skogheim

5 Magiske ting du kan gjøre i Disneyland Resort

Disney California Adventure Park
Foto: Ole Vidar Skogheim. Disney California Adventure Park.

Finn din versjon av det lykkeligste stedet på jorden ved hjelp av filmmagi, god mat og mye mer.


Da underholdnings geniet Walt Disney åpnet fornøyelsesparken Anaheim i 1955, var de fantastiske attraksjonene og showene ment, for å gjenskape ekte eventyrmagi.

Siden den gang har Disneyland Resort vokst til to temaparker, tre hoteller og shoppingdistriktet Downtown Disney.

Men området byr også på utallige former for underholdning, forlystelser og god servering.

Her er fem måter å oppleve Disney magien på, som appellerer til hele familien.


1. Bo på Disneys Grand Californian

Når du bestiller et opphold på Disney's Grand Californian Hotel, bys du på to forskjellige godbiter: For det første er det woody interiøret i kunst og håndverk, som virker utrolig beroligende etter en morsom dag i temaparkene. Fra hotellet er det veldig kort gangavstand til både parker og Downtown Disney, og dette hotellet har til og med sin helt egen inngang til Disney California Adventure Park. Velger du å bo her, så kan du også dra god nytte av Extra Magic Hours, som gir hotellgjestene ekstra tidlig inngang til parkene. Enten du overnatter her eller ikke, kan du ta deg tid til å slappe av i lobbyen eller spise en herlig middag på Napa Rose-restauranten, som kunstnerisk tryller frem vinlandsk mat fra California.


2. Utforsk Star Wars: Galaxy's Edge

Disneyland Parks Star Wars: Galaxy's Edge frakter deg til et alternativt univers - nemlig Black Spire Outpost, på Outer Rym Planet of Batuu. Du vil se vandrene rollebesetningsmedlemmer, som tilhører enten motstands bevegelsen eller den The first Order, men du kan være mest trukket mot de andre verdslige porgs og tauntauns tilgjengelige i The Creature Stall, eller robotkompisene du kan lage på Droid Depot (bli en ekte Jedi, ved å konstruere din helt egen lyssabel på Savi's Workshop). Finn veien til attraksjonen Millennium Falcon: Smugglers Run, her kan du stige ombord i Han Solos berømte skip og påta deg oppgaver som en pilot, skytter eller flytekniker. Dette er virkelig en fartsfylt ferd, du ikke må gå glipp av.

Når vi er inne på ting du ikke MÅ gå glipp av, så vil jeg også nevne den aller nyeste attraksjonen Star Wars Rice of the Resistance. Her kan du bli med motstandsbevegelsen ut på et episk slag mot the First Order. Dette er en massiv attraksjon med teknologi som du aldri før har sett maken til.


3. Gå ikke glipp av de klassiske Disney attraksjonene

De fleste Disney fans vil være enige om at Fantasyland, gjemt bak Sleeping Beauty's Castle, er det opprinnelige hjertet av Disneyland Park, med sine ikoniske attraksjoner fra 1950-tallet. Her finner du blant annnet Dumbo the Flying Elephant eller de snurrende tekoppene i Mad Tea Party. Du må heller ikke gå glipp av de relativt nyere klassikerne i andre deler av parken. For eksempel Pirates of the Caribbean, som åpnet i 1967 (dette var den siste attraksjonen som Walt Disney selv hadde tilsyn med) og Splash Mountain, som debuterte i 1989. For ikke å glemme det hjemsøkte huset The Haunted Mansion som åpnet i 1969.


Her er en fun fact: I løpet av en hel park dag så spilles sangen “It's a Small World” omtrent 1200 ganger.


4. «La det gå» på Frozen: Live at Hyperion

Se en klassisk Disney historie, på en helt ny måte på California Adventure's Hyperion Theatre. Denne Broadway-produksjonen av Frozen har blitt en stor hit for sine roterende kulisser, skøyteløp, spesialeffekter og profesjonell sang fremføring av Elsa og hennes støttende rollebesetning. Her kan du enten velge å stille opp i kø for å se en av de daglige forestillingene, eller så kan du også reservere ett sete på forhånd ved hjelp av Disneyland Mobile Appen. Hvis det er en total opplevelse du er ute etter, så kan jeg anbefale en Frozen kombo spise pakke. Denne kombinasjonen inkluderer både et reservert sete på teateret og et treretters måltid på Carthay Circle Restaurant. Dette spisestedet er virkelig nydelig, og den befinner seg inne i en kopi av den orginale kinoen hvor Snow White debuterte i 1937.


5. Spill på Pixar Pier

Tilhengere av Pixar-filmer, som Toy Story-serien, The Incredibles og Inside Out vi komme til å elske Pixar Pier-delen av Disney California Adventure Park. Området på strandpromenaden (tidligere kjent som Paradise Pier) blander filmmagi med spill og attraksjoner som Incredicoaster, Inside Out Emotional Whirlwind og pariserhjulet Pixar Pal-A-Round. Til og med restaurantene som finnes her, baserer seg på Pixar-tema. Restaurantene Señor Buzz Churros, Jack-Jack Cookie Num Nums og Lamplight Lounge,er alle fylt med nydelige Pixar-skisser og minner. Ta også turen innom Knick's Knacks for å få tak i T-skjorter og leker med Pixar tema. Her finner du også konseptkunst eller tilpassede portretter laget av kunstnere som jobber på stedet.


Dette var 5 tips på veien, for å gjøre ditt opphold i det lykkeligste stedet i verden til en magisk opplevelse.


Magiske Reiser


159 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page