top of page

Disney Dream

Om Disney Dream

La fantasien blomstre. Opplev originale Disney musikaler av Broadway kvalitet, opplev den fantastiske maten ved de nydelige temarestaurantene og prøv den flotte vannsklia AquaDuck. Her Kombineres klassisk skjønnhet og moderne luksus med legendarisk Disney-historiefortelling. Disney Dream tar deg med på en uforglemmelig reise der drømmer virkelig går i oppfyllelse.

HVA SOM FINNES OMBORD

 

Det er en nesten uendelig med unike tilbud om underholdning, rekreasjon og bespisning å finne på Disney Dream, alt for å holde hele familien i godt humør fra soloppgang til lenge etter solnedgang.

Underholdning

Opplev fantastiske originale Disney-musikaler, se et fyrverkeri under stjernene eller få med deg de aller nyeste Disney filmene, noen av disse vises ogsåi 3D.

Dekkfester

Dans i friluft til herlige musikalske optredner med noen av dine favoritt Disney karakterer. Start ferien med et stort plask under Mickey's Sail-A-Wave Party! og bli en ekte pirat under himmelen som lyses opp av fyrverkeri under Pirate Night.

 

Live-show

Bli forbløffet av originale, hjertevarme musikaler på kveldene som er fylt av magi - som Beauty and the Beast og Disneys Believe - hvor du vil gjenoppleve noen av Disneys største filmøyeblikk live på scenen.

 

Karakterhilsener

Ta bilder og del klemmer med Disney karakterer! Gå på jakt etter mange av dine favorittvenner som Mikke Mus, Minni, Askepott, Kaptein Krok og mange fler - du finner dem på bestemte steder rundt om på skipet.

Nye Filmer

Se de nyeste Disney-filmutgivelsene - noen i digital 3D - inne i Buena Vista Theatre, et luksuriøst filmteater inspirert av Hollywoods Golden Age, eller så kan du se en Disney klassiker oppe på dekk under under stjernene.

 

Daglige aktiviteter

Hva skjer på dager til sjøs? Disney Cruise Line tilbyr morsomme aktiviteter ombord for alle familiemedlemmer, inkludert karaoke, game-show og bingo.

Rekreasjon

Fantasifulle barne klubber, områder kun for de voksne,

3 temabaserte svømme basseng. Uansett hvor du snur deg, så er det noe gøy å gjøre for hele familien.

For de voksne

Mens barna har det gøy på egenhånd, kan gjester fra 18 år og oppover trekke seg tilbake til bassengområdet som bare er tilgjengelig for de voksne. Opplev den rolige atmosfæren til sjøs i Senses Spa & Salon, før du tar turen over til delen av skipet som kun er de voksne kjent som The District, hjem til blandede drinker på Skyline og Pink, live tv-sportsbegivenheter på 687 Pub og dans ut i de sene nattetimer på Evolution.

 

Barne & Ungdomsklubber

Fra de minste barne til tenåringer, så vil barn i alle aldre finne stor glede i de fantastisk barneklubbene ombord. Små barn fra 6 måneders alder kan boltre seg og hvile i barnehagen

"It`s a small world", mens Disney's Oceaneer Club inviterer barna til å leke og lære i fantastisk store områder fyllt av

Disney eventyr. Tweens kan få utløp på Edge - der videospill, musikk og filmer er tilgjengelige hele dagen. Inne på Vibe kan tenåringene sosialisere seg med andre til klokken 02.00 på et foreldrefritt loft inspirert sted der karaoke og dansefester er noen av favoritt aktivitetene som foregår.

Bassengområde

Lek med vannet midt ute på havet! Barn og familier blir invitert til å kjøle seg ned ved Mickey's Pool og Donald's Pool, mens voksne som leter etter et mer avslappende område, kan tilbringe dagen ved Quiet Cove Pool.

De som er glad i fart og spenning må ikke gå glipp av AquaDuck, den spennende vann - berg og dalbanen som strekker seg ut over begge sidene av skipet.

 

Sport og kondisjon

Hold deg i form ved treningssenteret, med alle fasiliteter - hjem til toppmoderne vektmaskiner, treningstimer og fantastisk havutsikt - eller bli med på en runde med baketball og spill minigolf under solen ute på Goofy's Sports Deck.

Spisesteder

 

Sulten på noe annerledes? Fordyp deg i måltider med gourmetretter og spesialbestilte matretter i de magiske tema restaurantene.

Hoved bespisning

Bli trukket inn i et "toppmoderne" middagsshow på

Animator's Palate, spis som en konge eller en dronning i et klassisk Disney eventyr på Royal Palace, og nyt appetittvekkende herligheter i en fredelig vinterhage ved Enchanted Garden .

 

Uformell middag

Spaser nedover en frisk strandpromenade som serverer favoritt retter til frokost, lunsj og middag på Cabanas. Ta deg en pit stop for burgere, kylling, pizza og salater på Flo's Café, eller slapp av med en frossen frukt smoothie eller en is på

Frozone Treats and Eye Hyle. Du kan til og med ta deg en rask matbit mellom måltidene, eller tilfredsstille sulten om kvelden på rommet ditt, med gratis døgnåpen roomservice.

 

Eksklusive restauranter kun for voksne

Ønsker dere å ha en romantisk kveld bare for voksne?

Nyt norditalienske delikatesser med en moderne vri på restauranten Palo, der italiensk-inspirert dekor og levende musikk blander seg med fantastisk havutsikt. 

Eller nyt en franskinspirert meny med overlegne sesong ingredienser på restauranten Remy - den mest luksuriøse matopplevelsen ombord.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page