top of page

Hvorfor skal du bestille din reise til Walt Disney World gjennom oss?

Enkelt, - Vi elsker Disney!

Det er så mange komponenter som skal settes sammen, når du planlegger en ferie til Walt Disney World. Med over 20 hoteller, booking av FastPass, forskjellige Meal-plans og forhåndsreservasjoner av bord på restauranter blir det fort så mye planlegging, at dette for de aller fleste kan bli en overveldende og tidkrevende oppgave.

I Magiske Reiser har vi den kunnskapen og erfaringen som trengs for å kunne veilede kundene på veien med personlige råd og tips. Vi vil i samarbeid med deg, hjelpe deg med å skreddersy din reise, slik at alle dine drømmer for reisen kan bli realitet.

Vi KAN Disney!

Magiske Reiser vet hvordan man planlegger parkbesøket, slik at du får mest ut av tiden og ikke minst pengene du investerer når du besøker parkene. 

Alt fra hvilke restauranter som ligger nærmest parken, til hvordan du enklest kan komme deg fra hotellet ditt frem til parken.

Parkenes mest populære attraksjoner, kan til tider ha opp imot tre timers ventetid.

Ved å få hjelp til å forhånds reservere Fastpass, så kan du og din familie spare utrolig mye ventetid ved attraksjonene.

Jeg vil påstå at det å bestille en ferie til Walt Disney World, er ingen billig investering. Så du gjør lurt i å sørge for at du kan få så mye som mulig igjen for pengene du planlegger å bruke på ferien».

Når du er opptatt med hverdagslige sysler, som å jobbe eller levere barn på skolen eller i barnehage, så sitter vi og jobber aktivt med å forhånds reservere FastPass eller sørger for at du får bord ved akkurat den restauranten du ønsker deg.

Vi planlegger så mye eller så lite du ønsker for deg. Alt fra middagsreservasjoner, Fastpass, til bare å legge opp enkle dagsplaner basert på vår besøkskalender og åpningstider. Ved å kartlegge dine og din families interesser og behov, så er det også mulig for oss å skreddersy opplevelser som er tilpasset hver og en i familien.

bottom of page