top of page

Skip

Disney Magic

Disney Magic

Disney Magic er designet med hele familien i tankene, og kombinerer klassisk nostalgi og moderne fasiliteter med Disneys førstekla service. Her finner du romslige og kofortable lugarer. Skipet er full av underholdning i ordentlig Broadway-kvalitet. Skjem deg bort med førsteklasses service og bli med på et magisk Disney cruiseeventyr.

Disney Wonder

Disney Wonder

Se for deg et sted der familien kan koble  seg på nytt, voksne kan lade opp og barna kan fordype seg i Disney`s magiske verdenen. Disney Wonder er kjent for sitt klassiske utseende og moderne innovasjon. Skipet med sine 11 dekk, flommer over av restauranter, bassenger, rekreasjon og mye mer, klar til å transportere deg til eksotiske steder som venter på å bli utforsket.

Disney Dream

Disney Dream

La fantasien blomstre. Opplev originale Disney musikaler i ekte Broadway kvalitet, opplev den fantastiske maten ved den ydelige  temarestaurantene og prøv den flotte vannsklia AquaDuck. Her Kombineres klassisk skjønnhet og moderne luksus med legendarisk Disney-historiefortelling. Disney Dream tar deg

med på en uforglemmelig reise der drømmer virkelig går i oppfyllelse.

Disney Fantasy

Disney Fantasy

Legg ut på et spennende eventyr, der eleganse og raffinement blander seg med herlige historiefortellinger. Disney Fantasy er et mesterverk innen design, ingeniørarbeid, sammen med moderne teknologiske fremskritt. Seil mot eksotiske destinasjoner ombord dette 130 000 tonn vidunderet mens du nyter Disney-magien til sjøs.

Castaway Cay

Disney`s Castaway Cay

Castaway Cay

Noen av cruisene i Karibien og Bahamas legger inn et besøk på Castaway Cay, som er Disneys helt egen private øy i Bahamas. Her kan hele familien glede seg over en nydelig tropisk oase fylt med aktiviteter og rekreasjon i verdensklasse, sammen med fantastisk Disney servive. Alt som trengs for den perfekte strandferien er her, fra lenestoler og parasoller til velsmakende mat og familievennlig underholdning.

Reisemål

Bahamas2.jpg

Bahamas

Enten du ønsker å ta en langhelg eller en uke-lang ferie, så er Bahamas med sin fantastisk tropisk skjønnhet innen rekkevidde. Med cruise fra 3 til 8 netter kan du oppleve historiske Nassau,

Key West og Disney Castaway Cay.

Port Canaveral ligger bare en time unna Walt Disney World Resort, noe som gjør det veldig enkelt å kombinere cruiset med et parkbesøk.

Tortola Karibbien.jpg

Karibien

Opplev en unik blanding av kulturer, nydelige strender og flott vær på alle destinasjonene i Karibien.

De fleste Cruisene i karibien går innom Castaway Cay, Disney sin egen private øy i Bahamas. Dagene du tilbringer til sjøs, er fyllt med fantastisk Disney underholdning, aktiviteter, karaktermøter og fantastisk Disney service, skipet er mest som en destinasjon i seg selv.

Europa.jpg

Middelhavet

Opplev et lærerikt cruise som tar deg med til en mengde historiske byer i Italia, Frankrike og Spania.

Ditt cruise eventyr begynner og slutter i Barcelona, ​​en yrende havneby med en mengde ting både å se og gjøre.

St.Petersburg.jpg

Nord Europa

Utforsk den kulturelle storheten i den baltiske regionen med stopp i land som Sverige, Finland, Russland og Nederland.

Områdets fantastiske historie arv  kombinert med den moderne hverdagen gjør denne cruiseferien spesielt ekstraordinær og minneverdig.

Norge.jpg

Norges Fjorder

La deg forføre av snødekte fjell og brusende fossefall når du seiler inn i de flotte fjordene i Norge ombord på Disney Magic.

Seil fra København(Danmark) eller Dover(England) og besøk fantastiske norske byer under ditt magiske Disney cruise.

1420883250_1112AS__3434GD.jpg

De Britiske Øyer

Gled deg til fantastiske opplevelser når du legger ut på en magisk tur som viser deg de nydelige severdighetene og den flotte naturen i Storbritannia, Irland, Skottland og Frankrike.

Disse europeiske stedene er spekket med historiske underverker og imponerende natur.

0908ZV_0901CR.jpg

Mexicos Riviera

Opplev den fascinerende skjønnheten fra Baja-halvøya når du seiler mellom en idyllisk blanding av noen av Mexicos mest berømte anløpshavner -

Cabo San Lucas, Mazatlán og Puerto Vallarta.

magic asset adults on deck.JPG

Baja

Ta et kort men et likevel fantastisk cruise til Ensenada, Mexico som seiler fra anløpshavnen i San Diego.

Reiseruter fra 2- til 5 netter gir deg tid til å glede deg over fasiliteter ombord på skipet og oppdage skjulte skatter gjemt inne i disse kystbyene.

387853446_0109ZZ_1651PM.jpg

Panama Kanalen

Start cruiset ditt fra Port Canaveral eller San Diego og opplev de nydelige havnebyene i Puerto Vallarta, Cartagena, Cozumel og Cabo San Lucas.

Selve høydepunktet for turen er den verdensberømte Panama kanalen..

Nyt godt av dagene ombord med hele 7 til 8 dager til sjøs fylt med Disney underholdning.

840057263_072408_1087.jpg

Kysten av California

Reis fra havn til havn på et avslappende 4 eller 5-netters cruise, som tar deg med til de sjarmerende byene San Diego og Vancouver.

Gled deg over morsomme dager til sjøs og nyt de utrolige severdighetene i enten San Francisco eller

Victoria, Britisk Columbia.

Alaska 3.jpg

Alaska

Nyt utsikten av uberørt landskap og det fantastiske dyrelivet i Alaska når du kommer til "The Last Frontier".

Her kan du vandre tundt i historiske gruvebyer, lære om indianer-tradisjoner og ta en tur med verdens lengste zip-line.

Spennende anløpshavner inkluderer Juneau, Ketchikan, Skagway og Icy Strait Point.

681744346_0501BZ_0272DZ.jpg

Kysten av Canada

Ta inn den vakre kulturen i 2 historiske havnebyer under et naturskjønt cruise langs kysten av Øst-Canada.

Spaser rundt gatene og lytt til flinke gatemusikanter i disse sjarmerende landsbyene.

Her finner du en rekke gallerier og håndverksbutikker som du kan besøke.

1215ZX_1053KP.JPG

Spesielle Cruise

Bli med på uforglemmelige cruise som er oppslukende, festlige og morsomme for hele familien - en episk Star Wars Day at Sea, Marvel Day at Sea, Halloween on the High Seas og

Very Merrytime Cruises

Hva er inkludert?

GJØR DEG KLAR FOR EN MAGISK FERIE

Med solfylte dekk proppet med Disney-magi du ikke finner andre steder, tar Disney Cruise Line alle i familien med på et cruise fylt av fantastisk Disney underholdning og uovertruffen avslapning. Oppdag mange forskjellige destinasjoner, som fremhever eksotiske fereparadis i Karibien som Disney`s egen private øy Castaway Cay, St. Thomas, Cozumel og Tortola. Eller opplev nydelige kulturelle byer i middelhavet som Barcelona, ​​Roma og Firenze, eller flotte europeiske hovedsteder som Stocholm, København, Reykjavik og Helsingfors, eller opplev mangfoldet på de britiske øyer med stopp i historiske Dublin eller naturskjønne Kirkwall. Cruise gjester i alle aldre kan enten slappe av sammen som en familie, eller hver for seg i sine helt egne dedikerte områder designet bare for voksne eller barn, mens de kan glede seg over et stort utvalg av klubber og aktiviteter som bare er tilgjengelige på et Disney-cruise.

EN FERIE OPPLEVELSE SOM PASSER FOR ALLE

Her opplever voksne spenning og god avslappende førsteklasses service. Barna oppdager at drømmer virkelig kan gå i oppfyllelse, og sammen skaper de verdifulle minner som vil vare livet ut. Du får muligheten til å se fantastiske Disney show av Broadway kvalitet, premiere filmer, dansefester og et spennende piratparty på dekk. I tillegg inkluderer mange cruisene også et fantastisk fyrverkeri til sjøs, når været tillater det.

Aktiviteter for barna

Fra piratskip og prinsesser til et interaktivt eventyrland, er nesten et helt dekk dedikert til barn i alderen 3–17 år, med eksklusive barneklubber med noen av de lengste åpningtidene til sjøs.

Aktiviteter for tenåringer

Se for deg en privat tenåringsklubb, hvor det ikke er noen voksne, ingen små barn, bare fester, filmer, musikk og mye mer. Høres ikke det ut som paradis?

Aktiviteter for voksne

Her har du valget. Nyt dagene i bassenget eller det eksklusive spaet som kun er tilgjengelig for de voksne. Eller hva med en romantisk date i en av de elegante restaurantene. Ønker du å finne underholdningsområder sent på kvelden kun for de voksne? Du finner dem her også. Hvis du kan drømme det, tar Disney Cruise Line seg av det.

 

Aktiviteter for hele familien

Bli trollbundet av originale Disney musikaler  ordentlig Broadway kvalitet. Få med dere førpremiere filmer, som også inkluderer 3D filmer. Opplev utrolige fester på dekk med et fantastisk fyrverkeri, møter med Disney karakterer og mye mer. Gled dere over alt sammen med hele hele familien.

ALT SOM ER INKLUDERT:

• Romslige lugarer med ekstra praktisk lagringsplass, de fleste med delt bad

• Helpensjons rotasjons bespisning i de tre hovedrestaurantene

• Ubegrenset snacks, brus, te, kaffe og iskrem tilgjengelig på dekk hver dag

• 24-timers gratis romservice

• Originale Disney-musikaler

• Eksklusive områder for voksne inkludert bare basseng og solområde for voksne, nattklubber og treningssenter

• Oppslukende temaer for barne- og tenåringsklubber som fyller Disney-aktiviteter og underholdning

• Spesielle øyeblikk med Disney-tegn

• Tema inspirerte fester på dekk med et fantastisk fyrverkeri til sjøs på de fleste seilaser (med vær forbehold)

• Førpremierer på Disney filmer til sjøs

• Legendarisk Disney service

• Praktiske "bølgetelefoner" slik at du kan holde kontakten helt gratismed reisefølget mens du er på skipet.

• Disneys egen private øy Disney Castaway Cay (på utvalgte reiseruter)

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page