top of page

Disney Wonder

Om Disney Wonder

Se for deg et sted. der familien kan bli ennå nærmere knyttet til hverandre.

Der voksne kan slappe av og lade batteriene, samtidig som barna kan fordype seg i Disney`s magiske verdenen.

Disney Wonder er kjent for sitt klassiske utseende og sin moderne innovasjon.

Skipet med sine 11 dekk, flommer over av restauranter, bassenger, rekreasjon og mye mer, klar til å transportere deg til eksotiske steder som venter på å bli utforsket.

HVA SOM FINNES OMBORD

Bli forbløffet av en tilsynelatende endeløst utvalg av unike tilbud for å inspirere og glede hele familien - der Disneys verdenskjente kvalitet er nært forbundet med magien som finnes rundt hvert hjørne.

 

Underholdning

Se musikaler og fyrverkeri av Broadway kvalitet til sjøs, delta på fantastiske dekkfester og se helt nye Disney-filmer i 3D.

Dekkfester

Syng og dans til flotte musikalske show i friluft, sammen med noen av dine favoritt Disney-karakterer. Start ferien med et stort plask på Mickey's Sail-A-Wave Party! og bli en ekte pirat under himmelen som lyses opp av fyrverkeriet under Pirate Night.

 

Live-show

Disney`s historiefortellinger kommer til liv rett foran øynene dine om kvelden med originale prisbelønte musikal produksjoner - som Frozen, A Musical Spectacular,

The Golden Mickeys og Disney Dreams - An Enchanted Classic.

 

Karaktermøter

Disney karakterer elsker også å reise på cruise! Så her er det mulig å få møte mange av dine favoritt karakterer, som Mikke Mus, Minni, Askepott, Kaptein Krok og mange fler - Du finner dem på bestemte områder rundt om på hele skipet.

 

Nye filmer

Få med deg de siste Disney filmene - noen tilogmed i digital 3D - inne i Buena Vista Theatre, et luksuriøst filmpalass inspirert av det Golden Age of Hollywood, eller så kan du nyte en klassiker oppe på dekk under stjernene.

 

Daglige aktiviteter

Hva skjer på dager til sjøs? Disney Cruise Line tilbyr morsomme aktiviteter ombord for alle familiemedlemmer, som karaoke, game-show, bingo og mye mer.

Rekreasjon

Fantasifulle barne klubber, områder kun tilgjengelig for de voksne, 3 temabaserte svømme basseng.

Uansett hvor du snur deg, så er det noe gøy å gjøre for alle.

Barne & Ungdomsklubber

Inne i Disneys Oceaneer Club og Disneys Oceaneer Lab, kan barna leke og lære i fantastisk store områder fyllt av

Disney eventyr. Tweens kan få utløp på Edge - der videospill, musikk og filmer er tilgjengelige hele dagen. Inne på Vibe kan tenåringene sosialisere seg med andre til klokken 02.00 på et foreldrefritt, loft inspirert sted hvor karaoke og dansefester er noen av favoritt aktivitetene som foregår.

 

Bassengområde

Lek med vannet midt ute på havet! I Goofy's Pool kan hele familien delta i lek og aktiviteter eller bare ha det gøy på egenhånd. Hvis det å leke med vann høres yøy ut, så får ungene stort utløp for dette i AquaLab! Og voksne? Vel, de har sitt helt eget eksklusive badeområde ved Quiet Cove Pool.

 

For de voksne

Mens barna koser deg masse på egenhånd, så kan de voksne trekke seg tilbake til eksklusive områder som er laget for dem fra 18 år og oppover. Nyt stillheten til sjøs inne i Senses Spa & Salon, kos deg med en cocktail i Cadillac Lounge eller en iskald halvliter på Crown & Fin Pub. Når kvelden kommer, så kan du kose deg med drinker, dans, musikk og mye mer på nattklubben Azure.

 

Sport og trening 

Hold deg i form og fortap deg i den vidstrakte utsikten over havet på treningssenteret med alle fasiliteter. Her finner du topp moderne vektmaskiner, instruksjonskurs og seminarer - eller hva med en basket turnering midt ute på dekk i den varme havbrisen på Wide World of Sports.

Spisesteder

Opplev vakre restauranter, nyt gourmetmat, rikholdige buffeer og uformelle smaker - alt sammen med en smule

Disney magi.

 

Hoved bespisning

Bli trukket inn i en innovativt middagsforestilling med en rekke figurer i Animator's Palate, spis herlig amerikansk og fransk mat "under sjøen" på Triton og nyt en spennende feiring av sørlig matlaging og levende jazzmusikk på Tiana's Place.

 

Uformell middag

Dykk ned i det uendelige utvalget av mat favoritter på Cabanas, nyt av friske salater, sandwisher og wraps på Daisy's de-Lites eller finn din favoritt pizza på

Pinocchios Pizza. Du kan til og med ta en rask matbit mellom måltidene eller nyte en kvelds snack på rommet ditt med gratis døgnåpen roomservice .

 

Eksklusiv bespisning for voksne

Kunne du tenke deg en romantisk kveld ute? I restauranten Palo kan du oppleve kunstneriskt forberedte norditalienske delikatesser med en moderne tvist, der italiensk-inspirert dekor og levende musikk blander seg med den fantastiske havutsikten.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page