top of page
SW_Logo_P_RGB_145211.jpg

Du svever, du flyr, du gisper, du fniser.

Møt fantastiske sjødyr og hopp inn i deres verden på oppsiktsvekkende turer, attraksjoner og show i SeaWorld.

 

Stig ombord på en flåte som reiser med verdens høyeste elvehastighet på Infinity Falls ™! Få følelsen av at du dundrer gjennom sjøen mens du jakter byttet ditt på Mako®, Orlando raskeste, høyeste, lengste OG eneste hypercoaster. Manta® slipper deg ned med hode først, med ansiktet ned og med full kraft lar deg ri på det store havet hvor du etterlater deg en gigantisk stråle.

Beundre havets skilpadder og øyne i et altoppslukende 360 ​​° kuppelbasert teater på TurtleTrek® eller snurrende gjennom den isete sørpolen og føl hvordan det er å være en pingvin i Antarktis: Empire of the Penguin®.

Bli imponert over den smittsomme energien fra spekkhoggermøtet, eller latter fra Sea Lion High: The New Class®. La et hav av moro og eventyr skylle over deg i SeaWorld.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Temaparker og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal sine hoteller er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Ta en tur langs Sesam Street, for å møte Big Bird, Elmo, Cookie Monster og alle vennene deres. Her finner du morsomme attraksjoner, lekeområder og interaktive opplevelser som strekker seg nedover gaten og kan nytes av hele familien. Beundre blomstene i hagen til Abby Cadabby, besøk Mr. Hooper's butikk, dans med til SeaWorlds første parade noensinne og få tatt et bilde sammen med dine favoritt Sesam Street-venner.

Topp 5 fartsfyllte attraksjoner.

Sesame Street Land ™

Ice Breaker ™

Ice Breaker er oppkalt etter de iskalde Arktiske fjelltoppene, og vil inneholde fire luftfyllte utskytninger,som tar deg både bakover og fremover, det hele avsluttes i en omvendt oppskytning mot det bratteste vertikale fallet i hele Florida. Tør du å trosse isen?

© 2020 SeaWorld Parks & Entertainment, Inc. All Rights Reserved.

© 2020 SeaWorld Parks & Entertainment, Inc. All Rights Reserved.

bottom of page