top of page

Temaparker

0419ZU_1284RW RV.jpg
MK_LOGO_blk_intl.jpg

Magi og fantasi er overalt. Her finner du seks fortryllede land med massevis av attraksjoner og spennende eventyr basert på  tidløse eventyrklassikere. Det er eneste stedet der

"Det var en gang" er nå og hvor drømmer blir til virkelighet.

1229492067_0819AR_7070GV.jpg
EPCOT_international.jpg

Høyteknologisk moro og Disney fantasi kombineres med magisen fra forskjellige kulturer i to ulike land. Future World (morgendagens verden, i dag) og World Showcase (opplev 11 land på en dag). Begge landene er fylt med spenning og opplevelser i et bredt utvalg av forskjellige attraksjoner.

0918ZW_2101DR.JPG
DHS_logo_black.png

Lys, kamera, action! Kameraet går og her er det du som er stjernen. Gå nedover den røde løperen inn i hjertet av filmenes magiske verden, der glitter og glamour er i fokus. Her finner du alt fra spennende attraksjoner til live show og spennende action i kulissene. Er du klar for opptak?

1051565852_0810AV_631GD.jpg
WDW_AK.jpg

Du er på vei inn i et kongerike hvor det er dyrene som regjerer. Møt mange av dyrene som bor i vår verden, i en perfekt harmoni med Disney fantasi. Området består av seks uforglemmelige land, som til sammen byr på over 20 attraksjoner fyllt av eventyr og spenning. 

WDW_WaterParksLogo_White.png
Disney Water Parks
Blizzard_051713_PM_5467.jpg

Disney`s Blizzard Beach

Disney bygde et skianlegg i Florida..

Og det smeltet ... merkelig det der..

Det eneste som gjenstå av annlegget er

Disney's Blizzard Beach Water Park.

Her finner du alt fra slalombakker til en stor hoppbakke som byr på et av verdens aller høyeste magasug.

0321ZR_2073CR copy.jpg

Disney`s Typhoon Lagoon

Disney's Typhoon Lagoon Water Park byr på den største innlands surfe lagunen i hele Florida. Her er det uendelig mye moro å finne på for de minste.

For tenåringer finnes det spenning som de aldri har sett maken til. For de voksne er dette et tropiske paradis, hvor man kan nyte solen og ta livet med ro...

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page