top of page
WDW_AK.jpg

Om Disney`s Animal Kingdom

Du er på vei inn i et  kongerike hvor det er dyrene som regjerer. Møt mange av dyrene som bor i vår verden i en perfekt harmoni med Disney fantasi. Brøl av spenning når du opplever eventyr rundt om i dyreriket, skjønne skapninger og spektakulære show. Området består av seks uforglemmelige land, som til sammen byr på over 20 attraksjoner fyllt av eventyr og spenning. 

Attraksjoner som passer for de minste:

 

-The Boneyard: Et uteareal som er designet for å se ut som en dinosaur gravplass, hvor barna kan utforske og ha det gøy.

 

-Affection Section: Denne bondegård lignende dyreparken gir deg muligheten til å møte  og klappe en rekke dyr, inkludert geiter og sauer.

 

-TriceraTop Spin: Snurr opp, ned og rundt i denne barnevennlige flygende dinosaur attraksjonen.

 

Fartsfylte attraksjoner

 

-Expedition Everest ™: Pass deg for den frykinngytende Yetien, når du med dette berg og dalbane toget farer igjennom det ukjente Himalaya.

 

-DINOSAUR: Bli med på et spennende redningsoppdrag hvor du blir sendt 65 millioner år tilbake i tid, for å redde den aller siste dinosauren.

 

-Kali River Rapids: Forbered deg på å bli våt, når du suser nedover denne ville og morsomme asiatiske elveturen.

 

Attraksjoner for hele familien

 

-Rivers of Light: Dette er et oppslukende show, som foregår om natten. Showet dreier seg om naturens skjønnhet, med dyktige utøvere, nydelig musikk og innovative spesialeffekter.

 

-Festival of the Lion King: Her får du muligheten til å se et nydelig Broadway-show, hvor du vil være med å feire Simba, løveungen som vokser opp til å bli konge.

 

-Kilimanjaro Safaris: Her får du være med på en spennende safari i afrikansk stil. Turen gir deg mulighet til å få se mange av dyrene fra savanen på nært hold. Denne turen er en unik mulighet for å ta flotte bilder av dyrene.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page