top of page

Universal Studios Florida™

USF 4.jpg

Se for deg at du kaster troldom som

Harry Potter ™, at du kan bli en rampete Minion, eller at du plutselig befinner deg midt i et intergalaktiske slag mellom Autobots og Decepticons.

 

Kanskje har du lyst til å bli kjent med Shrek, få kjøre et race sammen med gjengen fra Fast & Furious eller slåss med romvesener i Men in Black.


Fordyp deg i neste generasjon suksessunderholdning i Universal Studios Florida i Universal Orlando Resort, der banebrytende show og attraksjoner gir liv til favorittfilmer, TV og mer.


Den raskeste opplevelsen i Universal Studios for å sette deg midt i handlingen er Fast & Furious - Supercharged, en høyoktan-jakt basert på storfilmsfilmene - den første av mange hovedroller som venter på deg her.

 

Zap aliens hos MEN IN BLACK ™ Alien Attack ™, redd jorden fra Decepticons i TRANSFORMERS ™: The Ride - 3D, overlev

Revenge of the Mummy, og hjelp en kjær fremmed å ringe hjem i parkens eldste attraksjon, E.T. Adventure.


Du kan også slå deg løs på Hollywood Rip Ride Rockit, en adrenalin- og musikkdrevet berg- og dalbane som når hastigheter på over 100km/t. Eller bli med på en vill tur i Big Apple med Late Night`s regjerende konge i Race Through New York med Jimmy Fallon.


Selvfølgelig kan alle som vil og de som er i besittelse av Floo-pulver, bli teleportert direkte til Diagon Alley ™. Dette er den ene halvpart av The Wizarding World of Harry Potter ™ i Universal Orlando Resort.

 

Denne trofaste gjengivelsen av det berømte trollmannsdistriktsområdet har også mange temabaserte butikker og spisesteder, i tillegg til den spennende turen Harry Potter og Escape from Gringotts ™.

 

På King's Cross Station kan du stige om bord på Hogwarts ™ Express - som tar deg direkte til Hogsmeade ™ i Universal's Adventure of Islands.

(Merk: Hogwarts ™ Express krever en Park-til-Park billett.)


Det er også mye animert moro å oppleve i Universal Studios, med blant annet Despicable Me Minion Mayhem, Shrek 4-D og Woody Woodpecks Nuthouse Coaster, bare for å nevne noen.


Dette er fremdeles ikke alt parken har å by på. Her finner du også uforglemmelige karaktermøter, live underholdning, serveringssteder og shoppingmuligheter rundt hvert hjørne.​

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Universal og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal sine hoteller er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Universal Studios Florida™ i Orlando,
der DU alltid er stjernen!

Universal Studios Florida™

Universal Studios Florida Map.jpg

Universal elements and all related indicia TM & © 2020 

Universal Studios. All rights reserved.

bottom of page