top of page

Universal's Volcano Bay™ Water Theme Park

Dette er en helt ny vann-tema badepark der spenningen og avslapningen flyter sammen i perfekt harmoni.

Her kan du bare la  TapuTapu ™ det interaktive armbådet ditt, holde av plassen i køene ved attraksjonene.

Så istede for å stå i en fysisk kø ved attraksjonene, så kan du gå å gjøre noe helt annet, så vil TapuTapu™ armbådet ditt varsle deg når det er din tur til å kjøre. Dette armbåndet kan også avsløre fantastiske overraskelser med bare en sveip med håndleddet. Dette er et helt fantastisk tropisk paradis bare noen skritt fra

Universal Orlando Resort ™.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Universal og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal sine hoteller er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Universal's Volcano Bay ™

The Volcano

I hjertet av øya står Krakatau ™, den mektige brann- og vannvulkanen. Tårnende 200 meter over det tropiske landskapet, strømmer Krakatau fosser om dagen og du kan se brennende lavaeffekter om natten. Inne i den kavernøse vulkanen utfordrer Waturi-folket deg til å vise modighet ved en rekke hjerteskallende vannsklier.

Krakatau ™ Aqua Coaster

Hvis du viser deg som en modig Waturi, så får du muligheten til å oppleve kraften fra Krakatau ™ under denne fantastiske turen. Firemannskanoer glir oppover gjennom tåken og inn i de mørke vendingene og svinger innom vulkanen før du føres ned et stup gjennom et skinnende foss.

Ko’okiri Body Plunge ™

Bli med i den århundrer gamle tradisjonen for å hedre vulkanguden Vol ved å vise modighet i den utrolige Ko’okiri Body Plunge. Dette er en vannvittig 125 fot høy vannskile med 70-graders fall. Denne vil nok få adrenalinet til å pumpe og den svimlende nedstigningen avsluttes med en vannaktig hyllest fra Vol selv.

Kala & Tai Nui Serpentine Body Slides ™

Bli med Kala og Tai Nui til stedet der hav og himmel møtes og ta et sprang av tro fra den høye toppen av vulkanen. Tvillingfangerdører sørger for at to gjester blir sluppet samtidig ned klare og sammenflettede rør før de ender opp i det herlige turkise vannet nedenfor.

Punga Racers ™

Punga Racers er en stor favoritt blant Waturi-barn i alle aldre. Her får du utdelt en manta-stråmatte til å skli på. Denne sklien består av flere baner, der opptil fire utfordrere kan skli nedover samtidig gjennom undersjøiske havgrotter. Den som kommer først ned har vunnet racet.

Wawe Village

Denne fredelige landsbyen har utsikt over det glitrende vannet i Waturi Beach ved foten av vulkanen.

Waturi Beach

Lokalbefolkningen vet at det er alltid åpent for surfing i Waturi Beach. Her kan du svømme, leke med vann og slappe av i det glitrende vannet og de varme bølgene. Denne nydelige lagunen finner du ved foten av den mektige Krakatau ™.

River Village

Den naturskjønne River Village byr på moro for mennesker i alle aldre, inkludert den aller yngste Waturi.

Honu ika Moana ™

Akkurat som det gamle Waturi-folket som surfet på bølgene på vennlige havskilpadder og hvaler, kan gjestene glede seg over disse to kronglete, svingende, skliene hvor man kan sitte flere sammen i båten. I Honu seiler man opp to massive vegger, mens ika Moana sprayer vann på surferne fra sentrum av flåten.

Tot Tiki Reef ™ & Runamukka Reef ™

Småbarna kan boltre seg i plaske bassenger, sklier og fontenene i lekeplassen til Tot Tiki Reef, mens Runamukka Reef vil glede de eldre barna med boblende geysirer, vannpistoler, sklier og dump-koppene.

Kopiko Wai Winding River ™ Seil rolig avgårde på en badering nedover Kopiko Wai Winding River. Dette er en avslappende opplevelse, som passer for hele familie. Men se opp, for turen byr også på noen overaskelser og du må nok regne med litt vann sprut underveis. Under lavabergene avslører Stargazers Cavern den magiske nattehimmelen over deg.

Rainforest Village

Rainforest Village strekker seg langs bredden av en actionfylt elv og har den perfekte blandingen av avslapning og spennende.

Ohyah & Ohno Drop Slides ™

Kom å ta inn i Waturi-ånden, den vil gi deg mot til å fullføre eventyret som venter deg i disse to skliene. Stig oppover klippesiden og stup nedover i det snirklete skliene i Ohyah, ferden ender i et dropp 1,5 meters høyde over bassenget nedenfor. For å oppnå enda større skryterettigheter, så vis mot når du kommer deg over taubroen og stup ned Ohno, dette er en ennå mere utfordrende opplevelse som ender i et 2 meter høyt dropp over bassenget nedenfor.

Du må gjerne utrykke din bragd ved å rope ut ditt kamprop når du har kommet ned.

Maku Puihi Round Raft Rides ™

Er du klar for det høye eventyret i Maku Puihi-lava-rørene? Dette seks-personers raftingeventyret er en favoritt blant Waturi-familiene, men dette eventyret er ikke for pyser. Velg en av de to skliene, eller hvorfor ikke prøv begge. Uansett hvem du velger, så sørg for å gjøre deg klar for en spennende tur. Puihi fører deg gjennom en mørk, svingete tunnel før den gir deg et ordentlig avsluttende kick med å leke med tyngdekraften. Maku fører deg gjennom en dyp vulkansk kløft før han spinner deg vilt fort rundt i skållignende formasjoner.

TeAwa The Fearless River ™

Har du lyst på nok et eventyr? Ta turen til Hammerhead Beach og legg ut på en spennende tur langs TeAwa, The Fearless River. Ta på deg redningsvest og seil nedover et brølende og bølgete stryk.

Taniwha Tubes ™ Det er et sted hvor puka-trærne blir unormalt høye. Inspirert av deres vridende røtter, bygde Waturi fire vridende vannsklier som ble kalt Taniwha Tubes. Kanskje ønsker du å prøve alle de fire kronglete skliene, men pass på - rampete tiki-statuer sprøyter vannstråler når du minst venter det.

TapuTapu™

Når du ankommer Volcano Bay ™, så vil du motta en TapuTapu ™. Dette er et armbånd som du kan feste rundt håndleddet. Det er din nøkkel til å kunne ha en fantastisk dag.Du vil bruke denne på de fleste attraksjonene i parken og den kan også aktivere interaktive overraskelser. Du bruker den til å åpne utleieskap og gjøre kontantfrie betalinger plus mye mer.

Spisemuligheter i Volcano Bay

Universal's Volcano Bay ™ tar feriekjøkken til neste nivå.

Velg mellom mer enn 60 unike tilbud inspirert av smaker fra Sør-Stillehavet, inkludert langsomt røkt, glasert hawaiisk ribbe med boniato-mos og søte planeter. Eller kokosnøtt curry kylling laget med stuet kylling, grønn kokosnøtt karrisaus, hvit ris, søt kokosnøtt og fersk koriander. Klassiske favoritter inkluderer kyllingvinger, hamburgere og pizza Og forfriskende spesialiteter som Jerked Mahi Sandwiches, Mango BBQ Pulled Pork Sandwiches og dekadent Chocolate Pineapple Upside Down Cake er bare en smak av dette helt nye øy-tilfluktsstedet.

Kom å ta del i det bekymringsløse øylivet.

Universal's Volcano Bay Map.jpg

Universal elements and all related indicia TM & © 2020 

Universal Studios. All rights reserved.

bottom of page