top of page

Disney Fantasy

Om Disney Fantasy

Legg ut på et spennende eventyr, der eleganse og raffinement blander seg med herlige historiefortellinger. Disney Fantasy er et mesterverk innen design, ingeniørarbeid, sammen med moderne teknologiske fremskritt. Seil mot eksotiske destinasjoner ombord dette 130 000 tonn vidunderet mens du nyter Disney magien til sjøs.

HVA SOM FINNES OMBORD

Det er aldri et kjedelig øyeblikk ombord Disney Fantasy! Med et nesten uendelig antall aktiviteter, spisesteder og opplevelser for hele familien, er det lett å ikke ønske å forlate skipet.

Underholdning

 

Disney vet mye om å holde gjestene engasjert - og er slett ikke noe unntak på et Disney-cruise.

Dekkfester

Disney Fantasy er vert for eksklusive dekkfester i friluft sammen med gamle og nye venner! Start ferien med en velkomstfeiring som tar plass når skipet seiler fra land, eller du kan bli med til en annen "galakse" under utvalgte seilinger med Star Wars Day at Sea og fest som en ekte sjørøver under dekkfesten Pirate Night.

 

Live-show

Musikaler av Broadway-kvalitet med originale partitur og koreografi gir historiefortelling nytt liv i hitproduksjoner som den morsomme Disneys Aladdin - A Musical Spectacular, den rørende Disney's Believe og den hjertevarmende Frozen, A Musical Spectacular.

Karakterhilsener

Hold øyene åpne for å få med deg et møte med Mikke Mus og vennene hans, som du finner på bestemte steder rundt om på hele skipet - det er en sann glede å se sine barn, når de møter noen av sine favoritt Disney helter! Du kan møte harakterene på bestemte områder, eller under overraskelses besøk under spesieller opplevelser som Royal Court Royal Tea.

 

Førstekjørte filmer

Få med deg de nyeste Disney-filmutgivelsene - noen blir vist i digital 3D - inne i Buena Vista Theatre, et luksuriøst filmpalass inspirert av Hollywoods Golden Age, eller se en Disney-klassiker under stjernene.

 

Daglige aktiviteter

Opplev morsomme aktiviteter ombord som passer for hvert familiemedlem - inkludert karaoke, game shows og bingo - i løpet av dagene til sjøs.

Rekreasjon

Moro kommer i alle former - med klubber for de minste barna til tenåringer, eksklusive områder for voksne og ved bassegområder for alle aldersgrupper!

For de voksne

Mens barna har det gøy, kan de voksne nyte tiden i områder eksklusivt laget for dem. Skjem deg bort med en ansiktsbehandling på Senses Spa & Salon, eller nyt en massasje for to. Slapp av over en øl på The Tube, La Piazza eller en rekke andre barer og i cocktail-salongene.

 

Barne og ungdomsklubber

I tillegg til de alderstilpassede ungdomsklubbene ombord, kan du delta i det utrolig morsomme Midship Detective Agency som passer for gjester fra 9 år og oppover, mens de yngre gjestene kler seg ut som eventyrprinsesser og pirater på

Bibbidi Bobbidi Boutique.

 

Bassengområde

Oppdag oaser med forfriskning, alle designet for at hele familien skal ha det moro! For å få litt spenning, så må du bare prøve AquaDuck - en vill vann-berg og dalbane som  foregår i gjennomsiktig rør med fantastisk utsikt over havet og det øverste dekket - Barna kan også ha det mye moro ved de gøyale vannstasjonene i AquaLab. I mellomtiden kan voksne finne roen ved Quiet Cove-bassenget eller under Satellite Falls, områdene som bare er tilgjengelig for de over 18 år.

 

Sport og kondisjon

Gjestene kan holde seg i form ombord med tilgang til topp moderne treningsutstyr og delta i spesialiserte gruppetimer på treningssenteret, som har alle fasiliteter du kan ønske deg - eller ta en runde med minigolf eller basket, mens du tar inn den varme havbrisen og den herlige utsikten over havet fra 

Goofy's Sports Deck.

Spisesteder

 

Nyt karakteristiske utvalg ombord - fra menyer inspirert av romantiske destinasjoner til magiske tema restauranter.

Hoved bespisning

Ikke gå glipp av et nyskapende middagsshow på Animators Palate kalt Animation Magic. Du kan også spise i vakre omgivelser som gir deg følelsen av å befinne deg i en fortryllet hage, eller spis som en konge på Royal Court i en spisesal inspirert av Disney eventyrene.

 

Uformell middag

Utforsk en strandpromenade med et stort utvalg av favoritt retter på Cabanas, spis en lunsj på Flo's Café, og ta en søt matbit på Eye Scream og Frozone Treats. Du kan til og med tilfredsstille matysten ved midnatt med gratis døgnåpen room service.

 

Eksklusiv bespisning for voksne

Ønsker du romantikk til sjøs? Disney Fantasy byr på fantastiske solnedganger. Velg restauranten Palo - her blir du servert norditaliensisk mat sammen med en pianoserade- eller velg Remy - restauranten er fransk inspirert med intim stemning, og et eget vinerom. Gjør deg klar for en romantisk aften!

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page