top of page

Disney`s Castaway Cay

Om Disney`s Castaway Cay

Castaway Cay, Disney`s private øy er eksklusivt forbeholdt

Disney Cruise Line gjester på cruise i Bahamas og Karibien.

Destinasjonsdetaljer

 

Oppdag denne nydelige øya, som har blitt prisbelønt av Cruise Critic Destination Award for å være Cruise rederienes beste Private øy. Castaway Cay inviterer gjestene til å glede seg over tropisk vær og rekreasjon i verdensklasse i en Bahamisk oase med førsteklasses Disney service.

Når du ankommer Castaway Cay, kan du skaffe deg badehåndklær og bruke ditt praktiske Key to the World-kort for betaling rundt om på øya. Alt som trengs for å oppleve den perfekte strandferien er her - fra lenestoler og parasoller til velsmakende mat og familievennlig underholdning.

Island Preservation

Disney Cruise Line gjør sitt for å bevare denne uberørte øya med klare turkise farvann, hvite sandstrender og svaiende palmer. Castaway Cay-forskere gjenoppretter helsen til korallrev ved å transplantere kråkeboller og fremme veksten av dem. Disney Cruise Line Crew Members hjelper til med å beskytte og overvåke truede tømmerhoggerhekker på Castaway Cay. Solcellepaneler i backstage-områdene i Castaway Cay brukes til elektrisitet og varmtvannsprederne brukt til bading, oppvask og klesvask for besetningsmedlemmer som bor på øya. I tillegg resirkulerer Disney Cruise Line 3200 kg brukt matolje hver uke for å drive en flåte av Bahamas Waste Management-kjøretøy i Nassau.

Ting å se og gjøre

Besøkende på Castaway Cay finner en øy som er helt perfekt utstyrt for familiens fritid. Her finnes rikelig med fasiliteter, som inkluderer viltvoksende strender, glitrende laguner som vrimler av nysgjerrig havliv, lekeplasser med vann og plaske områder, naturskjønne turstier, friluftsliv med grillmat som serverer gratis måltider, 2 butikker med Castaway Cay-gaveartikler og suvenirer, gratis transport rundt om på øya med mer. Her kan du få et herlig møte med Disney karakterene som også inkluderer en dansefest med Lilo og Stitch. Når du er klar for litt alene tid, så er Scuttle`s Cove barneklubben på øya åpen for barn i alderen 3 til 12 år.

Castaway Family Beach

Finn din plass i solen på denne nydelige stranden som er avsatt spesielt for familier. Ha det gøy med å seile, padle en kajakk eller bade og snorkle i den blå lagunen. Med familien din i tankene, arrangsjeres det en stor fest på Cookies BBQ. Du kan også dra nytte av en rekke aktiviteter her, fra livlig musikk og dans på Gazebo til tetherball, volleyball og fotball på Sports Beach. Barn kan til og med delta i en rekke spill under tilsyn i det fantasifulle In Da Shade Game Pavilion!

Snorkling Lagoon

Snorklere på alle ferdighetsnivåer vil bli fortryllet av livet i det undersjøiske rike i havet utenfor Castaway Family Beach. Nybegynnere kan følge Discover Trail, mens mer erfarne snorklere kanskje ønsker å prøve seg på Explorer Trail.

Ha et årvåkent øye, så kanskje du får med deg den bortgjemte Mikke Mus statuen der nede på havbunnen!

Serenity Bay

For litt alenetid, så kan du ta turen bort til denne bortgjemte oasen som er eksklusivt bare for de voksne over 18 år.

Her kan du slappe av i ro og mak, benytte deg av tilbud som en cabana-massasje i friluft under svaiende palmer eller frosne spesialdrinker i Castaway Air Bar.

Air Bar BBQ har et rikelig utvalg av smakfulle retter for å tilfredsstille appetitten din når sulten melder seg.

 

Pelikan Plunge

Dette er en 223 kvadratmeter stor flytende plattform, som er utsmykket med nautiske Flotsam og Jetsam. På denne platformen og badelek området, feirer øyas innfødte pelikaner, her kan du ta deg en tur på en av de to kronglete vannskliene som dropper deg ned i den forfriskende lagunen. Eller bli gjennomvåt av den gigantiske "bøttedumpen" som spyler hundrevis av liter vann ned på de ventede badegjestene.

Spring-a-lLeak

Barna kan avkjøle seg på dette 223 kvadratmeter store lekeområdet hvor små kan få slukket tørsten etter å oppleve eventyr, med å leke med vann og ved å utforske "ruinene" av en utvasket strandbolig. Den plaskende moroa begynner når de kommer inn i den stormfylte strukturen og blir møtt av dryppende rør, ødelagte rørleggerarbeid og susende tåker som har blitt utsatt for den tropiske stormen som "utslettet" den opprinnelige strukturen.

 

Teen Hideout

Teen Hideout er akkurat som det heter: et sted hvor tenåringer fra 14 til 17 år kan slappe av - bekymringsløst - i deres helt eget paradis.

Scuttle's Cove

De yngste gjestene vil glede seg stort i denne barneklubben - et "knutepunkt" for ungdomsaktiviteter under tilsyn av Disney Cast Memberes  fra skipet. Denne lekeplassen med sand tema, har et lunefull lekeområde: et 112 kvadratmeter mykt, bade området som byr på lek med ferskvann med en rekke pop jetfly, geysirer og boblende kilder. Med organiserte aktiviteter og Monstro's Point - et gigantisk utgravningssted for hvalbein - vil barna kunne ha det gøy hele dagen. (Et begrenset antall rullestoler til utlån kan også bli funnet her.)

 

I Da Shade Game Pavilion

Ta en velfortjent pause fra solen for å spille spill, som bordtennis, fotball, biljard og basketball, i dette området i skyggen, sentralt i nærheten av Castaway Family Beach.

 

Sportsbeach 

Møt opp på Sportsstranden for morsomme strand aktiviteter, som inkluderer volleyball og tetherball.

Karakterhilsener

Gjennom dagen kan du møte og bli venn med noen av dine favoritt Disney-karakterer utenfor postkontoret, Gazebo, landgangen og andre steder rundt om på Castaway Cay. Dette er det perfekte øyeblikket for å ta det perfekte bilde!

 

Boat Rentals

Sett seil i båten du selv velger og begi deg ut på en tur på toppen av det krystallblå vannet i Castaway Cay.

Velg en elegant 1-person kajakk, en sjarmerende 4-person padlebåt, en morsom 2-person aqua trike eller en stand-up paddleboard for å oppleve ditt eventyr i vannet!

 

Shopping

Ta en titt på eksklusive strandklær, hatter, suvenirer og samleobjekter med Castaway Cay-logoen - alt er til salgs på She Sells Sea Shells ... og mye mer!

Disney-cruisepersonalet sørger gjerne for at dine innkjøp blir tatt med tilbake til skipet.

 

Olafs Summertime Freeze

Dette vannhullet med vinter tema inneholder spesialfryste drikker i suvenirbeger. Besøk Olafs Summertime Freeze som ligger nær trikkeholdeplassen Pelican Point, rett ved Castaway Cay Family Beach.

Gil's Fins and Boats

Her kan du leie snorkelutstyr til alle familiemedlemmer, sammen med kajakker, padlebåter, svømmeføtter og mye mer, alt du trenger på dine eventyr i vannet finner du her.

 

Flippers & Floats

Lei snorkel, snorkelmasker og svømmeføtter fra dette trivelige stedet.

Reise informasjon

 

Hva du skal vite før du drar til Castaway Cay.

Språk

Engelsk er det universelle språket som snakkes på Castaway Cay. Disney Crew Members bor her på øya og vil forsøke å forstå og hjelpe deg med dine behov.

 

Hvordan betale

Amerikansk valuta aksepteres på postkontoret. Unikt for øya er imidlertid et innovativt betalingssystem der du kan bruke romnøkkelen din (eller Key to the World Card) som en betalingsmåte i Disney eide butikker, akkurat som du ville gjort med et vanlig kredittkort. På samme måte som på båten, så er alle måltidene på øya inkludert som en del av cruisepakken din.

 

Castaway Cay postoffice

Postkontoret på Castaway Cay drives av Bahamiske myndigheter og er kanskje ikke åpent hver dag som skipet vårt besøker øya. Hvis postkontoret er stengt, kan gjestene fremdeles sende brev og postkort ved å bruke postkassen utenfor, eller ved å levere brevene sine til Guest Services ombord.

 

Frimerker kan kjøpes i Guest Services og brev sendt fra begge steder med riktig porto vil bli levert med

Castaway Cay-postmerket. Men du må være opmerksom på at postsending fra Bahamas kan bruke noen uker på å bli levert.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page