top of page

Disney Magic

Om Disney Magic

Disney Magic er designet med hele familien i tankene, og kombinerer klassisk nostalgi og moderne fasiliteter med Disneys førsteklasse service. Her finner du romslige og kofortable lugarer. Skipet er full av underholdning i ordentlig Broadway-kvalitet. Skjem deg bort med førsteklasses service og bli med på et magisk Disney cruiseeventyr.

Underholdning 

 

Live-show

Disney eventyr kommer til live i Walt Disney Theatre.

Gjennoplev en av Disneys klassiske prinsessefortellinger i musikalen Twice Charmed, som byr på en original musikals vri på eventyret om Askepott. I musikalen Disney Dreams - An Enchanted Classic kan du bli med å feire kraften i det å tro på magi. En annen ordenlitg godbit er den nydelige Tangled: The Musical. Her blir du transportert til Rapunzels eventyrverden hvor de animerte karakterene du kjenner fra filmen, kommer til live på scenen.

Dekkfester

Slipp deg løs og bli med på feiringen til musikk i friluft og danseopptredner med Disney karakterer, inkludert Mickey's Sail-A-Wave Party! og Pirate Night.

 

Nye filmer

Se de aller nyeste Disney-filmene inne i Buena Vista Theatre, eller kos deg med en Disney-klassiker oppe på dekk under stjernene.

Karaktermøter

Det er helt sant: Disney karakterene elsker også å reise på cruise. Møt og hils på noen av dine favoritt

Disney karakterer under autograf-økter, barneklubber og

under overraskelsesmøter som foregår gjennom cruise.

 

Daglige aktiviteter

Hva skjer på dagene til sjøs? Disney Cruise Line tilbyr morsomme aktiviteter ombord for alle familiemedlemmer, inkludert karaoke, game-show og bingo.

Rekreasjon

 

For de voksne

Mens barna har det veldig gøy på egenhånd, kan gjester fra 18 år og oppover trekke seg tilbake til bassengområdet som bare er tilgjengelig for de voksne. Hva med en herlig massasje i Senses Spa & Salon, eller en intim middag i restauranten Palo. Når kvelden kommer så kan du danse deg inn i de sene nattetimene på nattklubben Fathoms, eller slappe av og nyte live pianomusikk i pianobaren Keys.

 

Barne og Ungdomsklubber

Inne i Disneys Oceaneer Club kan barn få utløp for fantasien i eventyr verdener fyllt av Disney historiefortelling, inkludert Marvel Super Hero Academy. Videospill, musikk og film er tilgjengelig hele dagen på Edge, en klubb bare for tweens. I klubben Vibe kan tenåringene sosialisere seg i et foreldrefritt, loft inspirert sted med aktiviteter som dansefester og karaoke.

 

Bassengområde

Barn og familier blir invitert til å leke seg i vannet ved

AquaLab og Goofy's Pool, mens voksne kan trekke seg tilbake til det avslappende bassengområdet ved Quiet Cove Pool. Spenningssøkere vil ikke ønske å hoppe over AquaDunk, den spennende frittfall sklia som starter høyt oppe ved den gigantiske pipa som ligger lengst frem på dekk.

 

Sport og trening

Hold deg i form mens du er på ferie i treningsstudioet som har alle fasiliteter, inkludert toppmoderne vektmaskiner, spesialklasser og fantastisk havutsikt. Hvis du heller ønsker å trene ute i friluft, så kan du jo ta deg en runde med basket samtidig som du nyter av utsikten fra toppdekket på

Wide World of Sports.

Spisemuligheter

 

Hoved restauranter

Gjør deg klar til et forrykende middagsshow som feirer Disney sine klassiske eventyr i Animator's Palate. Få fart på smaksløkene dine med amerikansk og fransk mat på Lumières, og en middag med en eventyrlig vri på Rapunzel's Royal Table, inspirert av Disney`s hit-animerte film

To På Rømmen!

 

Uformell middag

Spaser langs en strandpromenade-buffé eller velg ala carte favoritter til lunsj og middag på Cabanas. Du finner herlige burgere og pølser på Duck-In Diner, eller nydelige pizza favoritter på Pinocchios Pizza. Du kan til og med ta deg en rask matbit mellom måltidene eller unne deg en kvelds snack på rommet ditt med gratis døgnåpen roomservice.

 

Eksklusiv restaurant kun for voksne

Ønsker du å gjøre kvelden ekstra spesiell? Fordyp deg i en smakfull meny med norditalienske retter med en moderne vri på restauranten Palo. Innredningen er inspirert av Italia og her kan du nyte levende musikk og en fantastisk utsikt over havet under måltidet.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page