top of page

Disney`s Animal Kingdom Lodge

Om Disney`s Animal Kingdom Lodge

• I hjertet av magien

• Disney Deluxe Resort

• Extra Magic Hours

• Gratis intern Disney transport

• Inkludert MagicBands

• Disney Fastpass+

Kom å utforsk den rike Afrikanske kulturen på

Disneys Animal Kingdom Lodge.

Et jungelsafari eventyr kommer til live rett foran øynene dine i frodige omgivelser, som viser frem storheten i dette mektige riket.

Mange av rommene her har utsikt over den vakre savannen, hvor du kan se beitende sebraer, sjiraffer og gaseller som vandrer fritt rundt i naturskjønne omgivelser.

Hotellet tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som hedrer disse dyrene. Disse aktivitetene er rettet mot alle aldersgrupper.

 

Bli med på en kulturell safari, hvor du kan se dyrene leke ved solnedgang ved bruk av spesielle nattbriller. Den andre fordelen med disse brillene, er at du kan få se vokterne mate pelikaner og flamingoer ved mørkets frembrudd.

Yngre familiemedlemmer kan få prøve seg som juniorforsker for en dag! Kulturelle representanter fra Afrika er tilgjengelig for å dele informasjon med deg om hjemlandet, og gir deg en unik innsikt i det fascinerende miljøet.

Takket være Simba's Cubhouse kan foreldrene glede seg over å kunne få en kveld helt for seg selv. Her kan du være trygg på at barna blir tatt godt vare på av trygge og kunnskapsrike Disney Cast members, som vil sørge for at barna får en kveld fylt med spennende aktiviterer, dataspill, Disney filmer og historiefortellinger rundt leirbålet.

Dette er virkelig et veldig spesielt sted. La deg forføre av rytmen fra stammetrommer, det utsøkte kjøkkenet, de rike omgivelsene og følesen av autentiske afrikanske skatter. Alt er perfekt satt sammen for å feire skjønnheten og underverkene i dette enorme kontinentet, som hele familien kan sette pris på og glede seg over.

 

Vær oppmerksom på at fra 1. januar 2020 vil nattlige parkeringsavgifter påløpe - (betales lokalt og kan endres)

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

Bennett Ferie Logo

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page