top of page

Disney`s Contemporary Resort

Om Disney`s Contemporary Resort

• I hjertet av magien

• Disney Deluxe Resort

• Extra Magic Hours

• Gratis intern Disney transport

• Inkludert MagicBands

• Disney Fastpass+

Dette Hotellet er det som ligger nærmest Disney's Magic Kingdom Park. 

Disney's Contemporary Resort er et 14-etasjes høyt A-rammetårn som ruver majestetisk over de blendende breddene ved insjøen BayLake og bærer et utrolig kult retro preg fra 70-tallet.

Hotellets lobby eller 'Grand Concourse' strekker seg 28 meter i høyden og 128 meter i lengden og er hjemmet til verdens største mosaikkmaleri. Monorails ankommer stasjonen som ligger midt i hjertet av lobbyen, og tar gjestene herfra med seg til fantastiske Magic Kingdom Park eller Epcot.

Her kan dere nyte en karakter-frokost på Chef Mickey's restaurant og slitne foreldre kan komme til hektene igjen i cocktail-salongen etter en lang dag i parken.

Ta ett steg inn i fremtiden, der High Style er omdefinert, slik at du kan føle deg hjemme blant de påkostede designene og blendende mønstrene på feriestededets nyoppussede og veldig stilige rom!

Benytt deg gratis av ubegrensett Disneys transport til alle temaparkene i Walt Disney World Resort, eller kanskje bare slappe av og nyte solen ved ferieanleggets store svømmebasseng.

Den største fordelen til dette hotellet er helt klart den korte avstanden til Magic Kingdom. Her har du valget mellom å sette deg på Monorailen for en kort tur over til parken, eller rett og slett bare bruke beina...spaserturen  tar ikke mer en 10 minutter i rolig tempo.

Med spirene til Askepott-slottet innen nær rekkevidde, så kan du nyte den fantastiske utsikten over Magic Kingdom Park og det spektakulære fyrverkerishowet om kvelden fra den prisbelønte restauranten

California Grill, som ligger helt øverst i 15. etasje på hotellet.

 

Vær oppmerksom på at fra 1. januar 2020 vil nattlige parkeringsavgifter påløpe - (betales lokalt og kan endres)

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

Bennett Ferie Logo

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page