top of page

Disney`s Coronado Springs Resort

Om Disney`s Coronado Springs Resort

• I hjertet av magien

• Disney Moderate Resort

• Extra Magic Hours

• Gratis intern Disney transport

• Inkludert MagicBands

• Disney Fastpass+

Kom og opplev de legendariske kulturene i Mexico.

Colonial Spain og det amerikanske sørvest i mellom Maya-arkitektur blomstrer, fargerike torg og spansk stil i hacienda, på Disneys Coronado Springs Resort.

Dette fanastiske familieanlegget ligger i nærheten av Disney's Animal Kingdom Theme Park og er bygd rundt et skimrende 15 mål stort Lago Dorado eller ‘Elven av Gull’. Dette fantastiske feriestedet gir deg sjansen til å føle deg som en skikkelig oppdagelsesreisende under Disney-ferien.

Feriestedet består av tre landsbyområder, Cabanas finner du ved bredden av innsjøen, Casitas som ligger blant palme-skyggelagte gårdsrom eller kjenn på villmarken ved Ranchos. Alle tre tilbyr rustikke omgivelser med myke, dempede nyanser og håndlagde tremøbler.

Når det gjelder rekreasjon, så kom å se den fem-etasjers Maya-pyramiden som ruver over det forseggjorte bassengområdet. Her finner du en stor vannsklie og en lekeplass som fungerer som et arkeologisk gravsted for unge oppdagelsesreisende.

Disney`s Coronado Springs er også hjemmet til det største boblebadet i hele Walt Disney World, med plass til hele

22 personer.

Du finner også tre andre roligere bassengområder fordelt rundt om på feriestedet. Andre flotte fritidsfasiliteter inkluderer et toppmoderne helsestudio, videospill-arkade og båt og sykkelutleie.

På Maya Grill, en restaurant bygget i gammel stil tilbys full service. Her kan du nyte Nuevo Latino-mat, hvis dette ikke er helt din stil, så finner du familiefavoritter på Pepper Market Foodcourt.

Disney's Coronado Springs Resort er en fantastisk familievennlig ferie resort med utmerket plassering i hjertet av Walt Disney World Resort.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page