top of page

Disney`s Polynesian Resort

• I hjertet av magien

• Disney Deluxe Resort

• Extra Magic Hours

• Gratis intern Disney transport

• Inkludert MagicBands

• Disney Fastpass+

Nyt ferien i solen i dette fantastiske feriestedparadiset som feirer den rolige ånden og den pittoreske prakten fra sørhavene.

Nyt sør-stillehavsarkitektur, tett landskap, banantrær, hibiskus og det Hawaiiske Kukai-treet, en utkikspost som er igjen etter de innfødte, det eneste i sitt slag i Florida.

Poly, som det for de lokale er mere kjent som, lever opp til meget høy  standard. Dette vil du merke fra det øyeblikket du kommer inn i det store seremonihuset. Her er det høyt under taket og resorten er utrolig stor i utstrekning

Mange liker Disneys Polynesian Resort fordi det hele er så enkelt. Her kan du gå rett ut av lobbyen og inn på Monorail toget. Innen noen få minutter så er du fremme og kan starte din parkdag ved Magic Kingdom Park. Den korte avstanden er også en kjempefin fordel, når man vil tilbake til hotellet etter en lang dag i temaparkene.

Rommene her er store og bærer et tropisk preg med bambus og treinnredning, mens rett utenfor ligger det en lang hvit sandstrand, som garantert vil være populær for hele familien.

Noe du ikke må gå glipp av er Disney's Spirit of Aloha Dinner Show; en alt-du-kan-spise-sammen-som-familie i Sør-Seas.

Bassenget her er bare nydelig, med fossefall, huler og sklier. Som foreldre så har du muligheten her til å ta deg god tid til å bare slappe av, mens barna dine kan ha det gøy ved

Lilo's Playhouse Kids Club. Denne barneklubben passer for barn i alderen 4-12 år, og temaet for denne klubben er hentet fra mange av de kjente og kjære klassiske Disney filmene. Her kan du være trygg på at barna dine blir godt ivaretatt, mens dere som foreldre kan nyte litt alenetid

 

Etter en lang dag i parkene, så er det veldig koselig og kunne runde av dagen sammen med familien, med en god Disney film under stjernene.

 

Vær oppmerksom på at fra 1. januar 2020 vil nattlige parkeringsavgifter påløpe - (betales lokalt og kan endres)

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Om Disney`s Polynesian Resort

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page