top of page

Disney`s POP Century Resort

Om Disney`s POP Century Resorts

• I hjertet av magien

• Disney Value Resort

• Extra Magic Hours

• Gratis intern Disney transport

• Inkludert MagicBands

• Disney Fastpass+

Denne resorten er en stor familiefavoritt, hvor du vil finne masse som vil glede hvert medlem av familien på dette livlige feriestedet.

 

Overalt hvor du ser, så vil du finne minneverdige gjenstander fra det 20. århundre. Her finner du alt fra jukeboxer, bowlingkjegler, 8-spors bånd kassetter til bærbare datamaskiner, mobiltelefoner og videospillere. Den gigantiske Rubiks Cube® er noe du må passe på å få med deg, i tillegg til enorme modeller av Disney-figurer fra de forskjellige tids epokene.

Lady og Landstrykeren som du finner i 1960 seksjonen er en av våre store favoritter.

 

Hver bygning er som en "tidskapsel" fra popkulturen og hver byggning  inneholder slagord som er ment for å oppmuntrer deg til å "boogie on down" eller "ha en fin dag" - som om det skulle være vanskelig!

 

I food courten kan barna glede seg over sine favoritt retter, mens mamma og pappa nok vil sette pris på en av de nydelige cocktailene fra baren ved bassenget.

 

Når du ikke er og utforsker temaparkene, ved å benytte deg av gratis Disney Transport, så kan du ta turen til Hippy Dippy ved bassenget i 60-tall komplekset og la barna leke i timesvis ved pop-jet-vann fontenene.

 

For å sikre at du ikke kaster bort et øyeblikk av ferien, kan du enkelt sette fra deg bagasjen din i resepsjonen, selv før rommet  ditt er klart for insjekk. Bagasjen vil bli levert til rommet ditt senere på dagen, slik at du og barna ikketrenger å tenke på noe annet. enn å begynne å ha det gøy med en gang.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page