top of page

Disney`s Port Orleans Resort Riverside

Om Disney`s Port Orleans Resort Riverside

• I hjertet av magien

• Disney Moderate Resort

• Extra Magic Hours

• Gratis intern Disney transport

• Inkludert MagicBands

• Disney Fastpass+

Disneys Port Orleans Riverside Resort kombinerer to forskjellige områder, Alligator Bayou og Magnolia Bend, som begge viser de særegne egenskapene til den mektige Mississippi og den eventyrlige elegansen fra slutten av 1800-tallet i Deep South.

Opplev Louisiana-sjarm og god, gammeldags sørlandsk gjestfrihet på dette fantastiske temaområdet, inspirert av Mark Twain og de milde dagene med hjuldamperne på Mississippi. Dette sjarmerende feriestedet i sørlig stil ligger langs Sassagoula-elven og ligger bare et steinkast unna sentrum av Disney Springs og Epcot.

Nyt mat i sørlig stil på Boatwrights, restaurantene med full service som er modellert etter et lager for båtproduksjon, eller nipp til en sen drink i River Roost Lounge, en gammel gårds børs hvor de sørlige herrer ville ha møttes for å diskutere avtaler om varer fra høstingen.

Dra nytte av den ubegrensede gratis transporten til temaparkene Walt Disney World Resort. Her kan du velge om du enten vil reise via shuttlebuss eller ta fergen på vannet. Når du ikke befinner deg i temaparkene i

Walt Disney World Resort, kan du ta deg tid til å ta en sykkeltur rundt på feriestedet, eller en båttur, eller kanskje ennå bedre ..bare slappe av ved å ta deg en kjøretur med hest og kjerre!

Sammen med søster eiendommen

Disney's French Quarter i Port Orleans Resort, så gir disse feriestedene deg veldig god valuta for pengene under din Disney-ferie, i det moderate utvalget av

Disney Resort-hoteller. 

Etter en flott dag i parkene, så har du muligheten her, til å avslutte dagen ute med en avslappende Disney film under stjenere.

Merk: Dette feriestedet i utvalgte romkategorier har bare plass til en femte person i rommet hvis et barn mellom 3-9 år er med på reservasjonen. Rommene her har ikke plass til 5 voksne.

Vær oppmerksom på at fra og med 1. januar 2020 vil nattlige parkeringsavgifter påløpe - (betales lokalt og kan endres).

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Disney og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Disney hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

All images & videos are © Disney, ©Disney/Lucasfilm,Ltd. Disney Cruise Line Ships' registry: The Bahamas ©Disney

bottom of page