top of page

Universal`s Endless Summer Resort Dockside Inn & Suites

Dockside Inn & Suites.jpg

Om Universal`s Summer Resort
Dockside Inn & Suites

Slapp av i en helt ny, bekymringsløs resort som er ekstra budsjett vennlig. Inspirert av sand, sjø og fantastiske solnedganger, har dette tilfluktsstedet en kyststemning og byr på mye moro og bekvemmelighetene ved å bo hos Universal - inkludert fantastiske hotellgjestefordeler. Med mange standardrom og romslige suiter med to soverom som passer for inntil seks personer, så er dette et flott sted for familier av alle størrelser å tilbringe Universal-ferien.

 

Søsterhotellet, Surfside Inn and Suites, er også nå åpent. Begge hotellene vil være en del av Universal's Endless Summer Resort, et levende og solfylt tilfluktssted.

Temapark fordeler ved Dockside Inn and Suites

Tidlig Park adgang*The Wizarding World of Harry Potter ™

Nyt ekstra tidlig tilgang * til

The Wizarding World of Harry Potter ™ og

Universal's Volcano Bay ™ en time før parkene åpner (gyldig parkbillett til temapark kreves).​

Morsom, gratis og enkel transport

Gratis skyttelbusser kobler dette Value-hotellet til Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™. Det er bare et raskt hopp mellom parkene og hotellet ditt.

Mer enn bare en nøkkel til rommet

Velg dette hotellet, så kan du bruke ditt romnøkkelkort som betalingsmiddel når du betaler for dine kjøp i parkene. Du kan også bruke nøkkelkortet ditt for å få gratis tilgang til utvalgte live underholdningssteder rundt om i Universal CityWalk ™  under oppholdet.

Shopping gjort veldig enkelt

Slipp bekymringer ved å måtte bære rundt på det du handler i utvalgte butikker i Universals temaparker og CityWalk ™. Butikkene sørger for å levere  dine innkjøp direkte til hotellet helt uten ekstra kostnad.

Hvor kan du spise, drikke, nyte og slappe av

 

Pier 8 Market

Denne uformelle food courten serverer frokost, lunsj og middag, og tilbyr fem unike stasjoner for en hver smak.

For de som har det travelt, er det en rekke Grab and Go-varer som smørbrød, snacks, drikkevarer og mer. Og alt er rimelig - med de fleste elementene på menyen under $ 12.

The Oasis Beach Bar

Sett deg godt til rette ved denne avslappende bassengbaren. Slukk tørsten med cocktailer, frosne drinker, vin, øl og smoothies, mens du bare nyter stunden i solen.

Starbucks®

Starbucks er den fremste brenneren og forhandler av spesialkaffe i verden. Her kan du slappe av og nyte kaffen din, eller ta den med deg når du passerer gjennom lobbyen.

Pizza levering

Når sulten melder seg, er pizza levering bare et anrop unna. Få rykende ferskt tilberedte pizzaer levert direkte til rommet ditt. (Tjenesten er tilgjengelig i begrensede timer av døgnet).

Sunset Lounge

Gjør en stopp på dette favoritt samlings stedet på lobbynivå. Åpent hver dag og serverer favorittcocktails og forfriskende drikke.

Bading og aktiviteter på

Dockside Inn and Suites

Bassenger og plaskeomåde 

Her er det alltid lett å ha det gøy med vann, ved to store bassenger, et lekeområde for barn og sandstrender.

Aktiviteter ved bassenget

Hold deg ved vannet og bli med på hulahoop-konkurranser, Bingo, Ping-Pong og andre morsomme familieaktiviteter. Hør med resepsjonen for å finne ut hva som skjer under oppholdet ditt.

Treningssenter

Hold deg i form selv om du er på ferie. Her kan hotellgjester glede seg over gratis tilgang til et toppmoderne treningssenter.

Spill rom

Ta deg en tur til hotellets spillerom for å teste ferdighetene dine på arkade- og videospill. (tilgjengelig fra høsten 2020).

Universal Studios Store ™

Her finner du håndklær, leker, toalettsaker og mye mer i Universal Studios Store ™ beleilig plassert i hotellobbyen.

Universal Vacation Planning Center

For å hjelpe deg med å fortsette moroa i parkene, så finner du Universal-eksperter i lobbyen klare til å hjelpe deg med alle dine Universal feriebehov, alt fra å kjøpe og hente billetter til planleggingen av dagen.

Informasjon og retningslinjer om

Dockside Inn and Suites

Innsjekking og utsjekkingstid

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites innsjekking er klokka 16.00, og utsjekking er klokka 11. Du kan sjekke ut via TV, telefon, hurtigutsjekking i resepsjonen eller tradisjonell utsjekking i resepsjonen.

Hotelladresse

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites 7125 Universal Blvd.

Orlando, FL 32819

Parkering og transport

 

Universal Orlando transport

Flybusser forbinder alle Universal Orlandos hoteller med Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™

 

Walt Disney World® Transportation

Transport til Walt Disney World® kan ordnes gjennom Universal Orlando Vacation Planning Center (avgifter tilkommer).

Flyplasstransport

Transporttjeneste er tilgjengelig for hotellets gjester som kommer til Orlando International Airport . Transporten blir foretatt av Mears Transportation (avgifter tilkommer). Avgangspunktet fra flyplassen ligger på bakketransportområdet på lavere nivå. Fra hotellene foregår transporten fra porte cochère til hvert hotell. Ytre ditt ønske om transport til oss, så sørger vi for å forhånds booke dette.

 

Leiebilservice

Leiebilservice er tilgjengelig i hotellobbyen.

For å gjøre en reservasjon, ring (407) 503-3156.

Parkering over natten

Selvparkering, $ 15 pluss skatt per natt, per kjøretøy.

Priser kan endres uten varsel.

Gjester med nedsatt funksjonsevne

Alle feriestedhotellene på Universal Orlando ™ er i samsvar med retningslinjene for ADA (Americans with Disabilities Act) i spesielt utstyrte gjesterom, og restauranter er tilgjengelige for rullestolbrukere.

Retningslinjer ved hotellet

Aldersgrense

Du må være 21 år og oppgi korrekt identifikasjon ved innsjekking for å bestille rom på et hvilket som helst

Universal Orlando ™ hotell. Det må være minst en person i det reserverte rommet som er 21 år eller eldre.

Dyrehold på rommet

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites tillater ikke kjæledyr. Men hvis du vil ta med deg din lodne venn, så vil Loews Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel®, Loews Sapphire Falls Resort og Loews Royal Pacific Resort, tillate at du tar med ditt kjæledyr mot et gebyr på $ 100

Røyking politikk

Alle hotellene er 100% røykfrie. Vår røykfrie policy gjelder for alle områdene på hotellene, med unntak av utpekte røykfrie områder. Rengjøringsgebyret for røyking på gjesterommene er $ 250.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Universal og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Universal elements and all related indicia TM & © 2020 Universal Studios. All rights reserved.

bottom of page