top of page

Hard Rock Hotel®

Om Hard Rock Hotel®

Bo som en Rocke Legende 

Bo som en rockestjerne og nyt fordelene med rock 'n' roll royalty i upåklagelige omgivelser i en stilig avslappet stil med show-stop service. Ypperlig talentfulle kokker tilbyr et kulinarisk nirvana fra et kjent steakhouse til deilig amerikansk klassisk mat. Designen i California i misjonsstil - inspirert av klassisk rockemusikk - ønsker deg velkommen til å flykte til en oppsiktsvekkende verden med et palme omringet svømmebasseng med undervannsmusikk, rockeminner og rekreasjon med levende musikk - inkludert noen kjente navn. Ditt opphold her rocker enda mer, fordi du får alle de eksklusive fordelene ved å bo i

Universal Orlando ™.

Temapark fordeler ved Hard Rock Hotel®

Opplev attraksjonene raskere og oftere

Når du bor på Loews Royal Pacific Resort, vil du motta gratis * Universal Express Unlimited ™ for å hoppe over de ordinære køene ved de fleste attraksjonene i 

Universal Studios Florida ™ og

Universal's Islands of Adventure ™, inkludert The Amazing Adventures of Spider-Man® , Despicable Me Minion Mayhem ™ og nå The Wizarding World of Harry Potter ™. Det er en verdi av $ 129 per person per dag. Gyldig inngang i temapark.

Tidlig Park adgang til

The Wizarding World of Harry Potter ™

Nyt en ekstra tidlig tilgang * til

The Wizarding World of Harry Potter ™ og

Universal's Volcano Bay ™ en time før parkene åpner (gyldig parkbillett til temapark kreves).​

Noen få skritt unna Universal's Volcano Bay ™

Når du bor her, er du utrolig nær spenningen og avslapningen fra Universals flotte badepark. Gangstier kobler hotellet ditt til dette tropiske paradis. (Gyldig parkbilett kreves.)

Transport

Premier-hoteller tilbyr gratis skyttelbuss og vanntaxi transport til sentrum på Universal CityWalk for tilgang til Universal Studios Florida og Universal's Islands of Adventure. En ekstra dedikert bussrute kobler Premier-hotellene til Universal's Water Park Volcano Bay vannpark. Gangstier forbinder Premier-hotellene med Universal CityWalk, Universal Studios Florida, Universal's Islands of Adventure og de andre Universal-hotellene.

Prioriterte Sitteplasser på restauranter

Fordi du er gjest ved dette hotellet, så vil du motta prioriterte sitteplasser på utvalgte restauranter i

Universal Orlando Resort ™.

Mer enn bare en nøkkel til rommet

Velg dette hotellet, så kan du bruke ditt romnøkkelkort som betalingsmiddel når du betaler for dine kjøp i parkene. Du kan også bruke nøkkelkortet ditt for å få gratis tilgang til utvalgte live underholdningssteder rundt om i Universal CityWalk ™  under oppholdet.

Shopping gjort veldig enkelt

Slipp bekymringer ved å måtte bære rundt på det du handler i utvalgte butikker i Universals temaparker og CityWalk ™. Butikkene sørger for å levere  dine innkjøp direkte til hotellet helt uten ekstra kostnad.

Hvor kan du spise, drikke, nyte og slappe av

 

The Kitchen 

Du vil føle deg som sentrum av din egen entourage når du tar turen til denne varme hangouten, berømt for sine fantastiske amerikanske favoritter.

The Palm

Dette berømte biffhuset i New York er stedet å finne et ypperlig måltid i en uformell atmosfære, med en italiensk-inspirert meny med verdenskjente biffer, massive hummer og mye mer.

Emack & Bolios Marketplace

Emack & Bolio's er født i en kjeller i Boston som et hangout etter tider for musikere, og har et rockestjerners rykte for prisbelønnet is, smoothies og kaffe.

Velvet Bar

Velvet er perfekt og stilig med en VIP-stemning, og er det perfekte stedet å innhente omveien over cocktailer og forretter.

beachclub

Denne baren og grillen tilbyr både restaurant og bassengkanten, med frosne cocktailer, fontenedrikker, forretter og mer som kan bestilles og nytes rett fra loungestolen.

Døgnåpen romservice

Her er de tilgjengelig på telefon og til tjeneste for deg hver time av døgnet.. Enten du vil ha frokost i sengen eller ønsker deg en midnatts snack, så finner du et bredt utvalg av menyalternativer du kan velge mellom.

Bading og aktiviteter på Hard Rock Hotel®

Konserter og cocktailer

Hver måned arrangerer hotellet det prisbelønte

"Velvet Sessions" hvor du kan overvære en nær og personlig rockekonsert, nyte litt fingermat og morsomme cocktailer til dette showet for de som er 21 år og oppover. Tidligere utøvere inkluderer Bret Michaels, Joan Jett, Fremmed, Eddie Money, og mange flere.

Lytt til musikk under vann 

Gå aldri glipp av en låt i det 1100 kvadratmeter store bassenget med et undervanns lydanlegg, en 80 meter lang vannsklie, to boblebad, ekte sandstrand og volleyballbane. I tillegg kan du nyte service ved bassenget og livemusikk fra beachcluben og mye mer.

Spill ved Bassengkanten

Bli med i ping-pong-turneringer, vannballongkast, bassengbasketball, hula hoop-konkurranser og kunsthåndverk. Sjekk med resepsjonenen for å finne ut hva som skjer under ditt opphold.

Rock ut i rommet ditt

Oppdag programmet Sound of Your Stay ™ med fordelene fra A-listen. tracks.®, lar deg streame en kjendis-kuratert spilleliste for å forsterke ditt opphold. picks® lar deg velge fra en meny med 20 forskjellige Fender®-gitarer som kan leveres til rommet ditt (forskuddsbetaling og låneavtale kreves). wax® er den siste komponenten i programmet vårt for musikkfasiliteter, og tilbyr deg en Crosley-plateplate og ditt valg av 10 ikoniske plater å stille inn på og oppleve.

Music Memorabilia

Spaser gjennom Hard Rock Hotels fellesområder og utforsk sjeldne rock 'n' roll memorabilia fra Hard Rocks uvurderlige samling. Ta en guidet tur og oppdag Elvis 'pyjamas, drakten til John Lennon, Paul McCartneys gitar, Lady GaGas skinnantrekk, Rihannas bodysuit og mer.

Game (Not) Over

Enten du vil redde galaksen eller kjøre i 240 kmt, så finner du de nyeste videospillene i hotellets spillrom, som ligger ved siden av bassenget. Åpent hver dag fra 08.00 til midnatt.

For sinnet, kropp og ånd

På Hard Rock finner du Sound Body, med enestående fasiliteter designet for å friske opp sinnet, forynge kroppen og gi liv til sjelen under oppholdet. Her blir du tilbudt innovative treningssystemer på vårt bodyrock® treningssenter. Du kan be om et gratis Rock Om-yogakit som følger med en yogamatte. Opplev Rock Om rundt hotellet eller i komforten på rommet ditt med tre yoga-videoer på forespørsel tilgjengelig på TV-en.

Vandre og joggestier

Omfattende stier lar deg glede deg over en pittoresk tur eller jogge rundt det vakkert anlagte området til

Hard Rock Hotel®.

Rock Out In Style

Besøk Rock Shop for å fylle garderoben din med ekte Hard Rock-klær og suvenirer som kapper, laken, pins og mer.

Hotel Kids 'Camps

I Universal Orlando barneaktivitetssenter på stedet, så kan barna slappe av med underholdning under oppsyn mens de voksne koser seg med litt alenetid. Tilgjengeligheten her er basert på etterspørsel; og kotnaden er $ 15 / time per barn. Vennligst ta kontakt med Concierge service for informasjon og reservasjoner.

Informasjon og retningslinjer for

Hard Rock Hotel®

Innsjekking og utsjekkingstid

Innsjekking ved Hard Rock Hotel® er klokka 16.00, og utsjekking er klokka 11. Du kan sjekke ut via TV, telefon, hurtigutsjekking i resepsjonen eller tradisjonell utsjekking i resepsjonen.

Din Universal Express Unlimited ™ -fordel

Når du bor på Hard Rock Hotel®, vil du motta gratis * Universal Express Unlimited ™ for å hoppe over de vanlige køene ved utvalgte attraksjoner i Universal Studios Florida ™ og Universal's Islands of Adventure ™.(Ikke gyldig på Universal's Volcano Bay ™). Romnøkkelen din er Universal Express Unlimited ™ Pass og er gyldig fra det ble gitt til deg til Universal Orlando Resort ™  sine temaparker stenger dagen for utsjekking / avreise. Det kreves fremvisning av separat gyldig parkbillett ved inngang til temaparkene.

Hotelladresse og telefonnummer

Hard Rock Hotel®
5800 Universal Blvd.
Orlando, FL 32819

Telefonnummer: (407) 503-ROCK (2000)

Lost and found: 

Hvis du tror du mistet noe på Universal's Aventura Hotel, kan du ringe nummeret nedenfor og be om Lost And Found.

Telefonnummer: (407) 503-2000

Parkering og transport

 

Universal Orlando transport

Flybusser forbinder alle Universal Orlandos hoteller med Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™

 

Walt Disney World® Transportation

Transport til Walt Disney World® kan ordnes gjennom Universal Orlando Vacation Planning Center (avgifter tilkommer).

Flyplasstransport

Transporttjeneste er tilgjengelig for hotellets gjester som kommer til Orlando International Airport(Avgifter tilkommer). Avgangspunktet fra flyplassen ligger på bakketransportområdet på lavere nivå. Fra hotellene foregår transporten fra porte cochère til hvert hotell. Ytre ditt ønske om transport til oss, så sørger vi for å forhånds booke dette.

 

Leiebilservice

Avis-resepsjonen ligger i hotellobbyen og er åpen syv dager i uken fra kl 08am - 06pm. For å gjøre en reservasjon, ring

(407) 503-2156.

Parkering over natten

Selvparkering, $ 28 pluss skatt per natt, per kjøretøy.

Priser kan endres uten varsel.

Gjester med nedsatt funksjonsevne

Alle feriestedhotellene i Universal Orlando ™ er i samsvar med retningslinjene for ADA (Americans with Disabilities Act) i spesielt utstyrte gjesterom, og restauranter er tilgjengelige for rullestolbrukere.

Retningslinjer ved hotellet

Aldersgrense

Du må være 21 år og oppgi korrekt identifikasjon ved innsjekking for å bestille rom på et hvilket som helst

Universal Orlando ™ hotell. Det må være minst en person i det reserverte rommet som er 21 år eller eldre.

Dyrehold på rommet

Universal's Aventura Hotel tillater ikke kjæledyr. Men hvis du vil ta med deg din lodne venn, så vil Loews Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel®, Loews Sapphire Falls Resort og Loews Royal Pacific Resort, tillate at du tar med ditt kjæledyr mot et gebyr på $ 100

Røyking politikk

Alle hotellene er 100% røykfrie. Vår røykfrie policy gjelder for alle områdene på hotellene, med unntak av utpekte røykfrie områder. Rengjøringsgebyret for røyking på gjesterommene er $ 250.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Universal og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Universal elements and all related indicia TM & © 2020 Universal Studios. All rights reserved.

bottom of page