top of page

Loews Sapphire Falls Resort

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Universal og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Om Loews Sapphire Falls Resort

Fra den nydelige lobbyen til den innbydende sjarmen til hvert rom og suite, er du omgitt av et levende og strukturert fristed som er inspirert av landemerker på øyene. Blå fossefall kaskader over frodige grunner, og i det fjerne ringer de beroligende lydene av ståltrommer deg til å ta inn den naturskjønne utsikten, lette deg inn på øyas tid og gi slipp. Midt i strandområdet, palmer og basseng finner du spisemuligheter med karibisk-tema, inkludert et moderne vannhull som tilbyr sjeldne vintrumsrommer. Og hver dag er det de eksklusive fordelene ved å bo i Universal.

Temapark fordeler ved

Loews Sapphire Falls Resort

Tidlig Park adgang til

The Wizarding World of Harry Potter ™

Nyt en ekstra tidlig tilgang * til

The Wizarding World of Harry Potter ™ og

Universal's Volcano Bay ™ en time før parkene åpner (gyldig parkbillett til temapark kreves).​

Noen få skritt unna Universal's Volcano Bay ™

Når du bor her, er du utrolig nær spenningen og avslapningen fra Universals flotte badepark. Gangstier kobler hotellet ditt til dette tropiske paradis. (Gyldig parkbilett kreves.)

Morsom, gratis og enkel transport

Dette foretrukne hotellet tilbyr gratis vanntaxier, skyttelbusser og turstier rundt feriestedet. Så det er bare et raskt hopp til Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™.

Mer enn bare en nøkkel til rommet

Velg dette hotellet, så kan du bruke ditt romnøkkelkort som betalingsmiddel når du betaler for dine kjøp i parkene. Du kan også bruke nøkkelkortet ditt for å få gratis tilgang til utvalgte live underholdningssteder rundt om i Universal CityWalk ™  under oppholdet.

Shopping gjort veldig enkelt

Slipp bekymringer ved å måtte bære rundt på det du handler i utvalgte butikker i Universals temaparker og CityWalk ™. Butikkene sørger for å levere  dine innkjøp direkte til hotellet helt uten ekstra kostnad.

Hvor kan du spise, drikke, nyte og slappe av

 

Amatista Cookhouse ™

Dette kyst-elegante spisestedet har et kjøkken som tilbereder karibisk-inspirert mat til enhver øylyst.

Strong Water Tavern

Sjeldne vintage roms, din egen romspesialist og tapas-stil servering gjør dette til et usedvanlig kult og stilig vannhull.

New Dutch Trading Co. ™

Velg mellom hjemmelaget sandwitcher, nybrygget kaffe, kaker og mer i denne havn butikken.

Drhum Club Kantine

Drhum Club Kantine ligger ved bassenget, og tilbyr en herlig meny med fokus på fersk sjømat og fristende tropiske drinker.

Døgnåpen romservice

Her er de på telefon og til tjeneste for deg hver time, hver dag. Enten du vil ha frokost på sengen eller ønsker deg en midnatts snack, så finner du et bredt utvalg av menyalternativer du kan velge mellom.

Bading og aktiviteter på

Loews Sapphire Falls Resort

Rum Dinner

Kom og opplev Loews Sapphire Falls Resort sin helt nye rommiddag. Kos deg med en resepsjon med prøvetaking av rom og underholdning før du blir sittende for en spesiell fem-retters middag sammen med vel laget rom som er destillert i Karibien.

 

Uforglemmelig øy moro

Hotellets 1500 kvadratmeter store basseng med en sandstrand byr på masse moro og avslapning, i tillegg til boblebadet, kabaner (til leie), vannsklie, lekeplass for barn, peisegrop og mer.

Aktiviteter ved bassenget

Kos deg ved bassenget hele dagen med ping-pong-turneringer, vannballongkast, hula hoop-konkurranser, et utendørs biljardbord og mer. Sjekk med resepsjonen for å finne ut hva som skjer under ditt opphold.

Hold deg i form

Hotellgjester kan glede seg over gratis Kalina Health and Fitness Center med tredemøller, sykler (stående og liggende), elliptisk maskin, maskiner med variabel motstand og et strekkområde. Området har badstue og dusj.

Calypso Game Room

Test ferdighetene dine på arkade- og videospill både klassikere og de av nyere dato på Calypso Game Room.

Vandre og joggestier

Omfattende stier lar deg glede deg over en pittoresk tur eller jogge gjennom det frodige tropiske landskapet som omgir Loews Sapphire Falls Resort. Du finner også utpekte hundegangsområder.

Breezy Shops

Sving  innom butikkene ved lobbynivået Universal Studios Store ™ hvor du kan finne badedrakter og suvenirer, og New Dutch Trading Co. ™ for enkle drikkevarer og snacks.

Resort Kids Camps

I Universal Orlando Resort Kids Camps, kan barna slappe av med underholdning under tilsyn mens de voksne koser på egenhånd. Tilgjengeligheten her er basert på etterspørsel og koster $ 15 / time per barn. Loews Sapphire Falls Resort har ikke Resort Kids Camp, men gjestene har tilgang til de på andre Universal Orlando ™ feriestedhoteller. Vennligst skontakt concierge for informasjon og foreta reservasjoner.

Informasjon og retningslinjer for

Loews Sapphire Falls Resort

Innsjekking og utsjekkingstid

Innsjekking ved Loews Sapphire Falls Resort er klokka 16.00, og utsjekking er klokka 11. Du kan sjekke ut via TV, telefon, hurtigutsjekking i resepsjonen eller tradisjonell utsjekking i resepsjonen.

Hotelladresse og telefonnummer

Loews Sapphire Falls Resort

6601 Adventure Way
Orlando, FL 32819

Telefonnummer: (407) 503-5000

Lost and found: 

Hvis du tror du mistet noe på Universal's Aventura Hotel, kan du ringe nummeret nedenfor og be om Lost And Found.

Telefonnummer: (407) 503-5000

Parkering og transport

 

Universal Orlando transport

Flybusser forbinder alle Universal Orlandos hoteller med Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™

 

Walt Disney World® Transportation

Transport til Walt Disney World® kan ordnes gjennom Universal Orlando Vacation Planning Center (avgifter tilkommer).

Flyplasstransport

Transporttjeneste er tilgjengelig for hotellets gjester som kommer til Orlando International Airport .(avgifter tilkommer). Avgangspunktet fra flyplassen ligger på bakketransportområdet på lavere nivå. Fra hotellene foregår transporten fra porte cochère til hvert hotell. Ytre ditt ønske om transport til oss, så sørger vi for å forhånds booke dette.

 

Leiebilservice

Avis-resepsjonen ligger i hotellobbyen og er åpen syv dager i uken fra kl 08am - 06pm. For å gjøre en reservasjon, ring

(407) 503-5156.

Parkering over natten

Selvparkering, $ 26 pluss skatt per natt, per kjøretøy.

Priser kan endres uten varsel.

Gjester med nedsatt funksjonsevne

Alle feriestedhotellene i Universal Orlando ™ er i samsvar med retningslinjene for ADA (Americans with Disabilities Act) i spesielt utstyrte gjesterom, og restauranter er tilgjengelige for rullestolbrukere.

Retningslinjer ved hotellet

Aldersgrense

Du må være 21 år og oppgi korrekt identifikasjon ved innsjekking for å bestille rom på et hvilket som helst

Universal Orlando ™ hotell. Det må være minst en person i det reserverte rommet som er 21 år eller eldre.

Dyrehold på rommet

Spesiell behandling for dine lodne venner begynner ved innsjekking. Du vil motta en matskål og tag, velkomst godbit, lokale hundeturer stier og kjæledyr tjenester som veterinærer, dyrebutikker, groomers og mer. Husdyr er tillatt mot en avgift på $ 100 i en kjæledyrvennlig romkategori (hvis du bestiller et rom som ikke er kjæledyr, vil du bli tildelt et ved ankomst) med ikke mer enn to kjæledyr i et rom. Vennligst gjør avtale med rengjørings personalet for daglig rengjøring av rommet under oppholdet.

 

Hunder kan bli luftet på bestemte steder og er ikke tillatt ved basseng-, salong- eller restaurantområdene.

Skulle kjæledyrets oppførsel resultere i gjesteklager, kan du bli bedt om å plassere kjæledyret ditt i et husly utendørs. Du må ta med bevis på kjæledyrets oppdaterte vaksinasjoner, utstedt fra en lisensiert veterinær.

Røyking politikk

Alle hotellene er 100% røykfrie. Vår røykfrie policy gjelder for alle områdene på hotellene, med unntak av utpekte røyke områder. Rengjøringsgebyret for røyking på gjesterommene er $ 250.

Universal elements and all related indicia TM & © 2020 Universal Studios. All rights reserved.

bottom of page