top of page
Søk
  • Forfatterens bildeOle Vidar Skogheim

7 magiske tips for å besøke Walt Disney World med barn


En tur til Walt Disney World er en magisk opplevelse, full av smil, latter og gode minner. Ingenting er vel bedre enn å se barna dine møte favorittkarakteren deres for første gang, eller se på ansiktet deres når de stråler opp ved synet av fyrverkeriet om kvelden. En ferie med barn til

Walt Disney World krever god forhåndsplanlegging for å sikre at ferien blir en magisk opplevelse for hele familien


Her er syv tips for å få en magisk Walt Disney World familieferie:


1. Bo på et Walt Disney World Resort Hotel Bo midt i magien. Walt Disney World Resort Hotel gir mange fordeler som faktisk kan spare deg for penger. Du trenger ikke å leie en bil, da Disney tilbyr deg tranaport fra flyplassen til Walt Disney World med Disneys Magical Express. Disney Resort Gjester kan også benytte seg av kostnadsfri Disney-transport til og fra temaparkene via buss, monorail eller ferge. I tillegg gir "Extra Magic Hours" dere mer tid til å ha det gøy i temaparkene. Her kan du velge mellom over 25 hoteller fra Value Resorts til Deluxe Villas. Walt Disney World har et Resort Hotel som tilfredsstiller alles behov og budsjett.

2. Planlegg ferien i god tid i forveien Du kan forhånds reservere 3 FastPass per dag, opptil 30 dager i forveien, eller opptil 60 dager i forveien når du bor på et Walt Disney World-hotell. Dette gir deg en mulighet til å slippe å stå i lange køer på noen av de mer populære attraksjonene i parkene. Du kan også reservere bord ved restaurantene opptil 180 dager i forveien! Husk å bestille de restaurantene du ønsker å besøke så tidlig som mulig, så du ikke risikerer at restauranten ikke har noe ledig bord til deg. Du kan alltid avbryte reservasjonen opptil 24 timer i forveien, i tilfelle du ombestemmer deg.

3. Måltider med karakterene Walt Disney World tilbyr en rekke måltider med karakterene, hvor du kan møte alt fra prinsesser til Mikke Mus, Lilo og Stitch og mange flere. Mange av restaurantene tilbyr karaktermøter, og hvis du velger klokt, så vil du kunne møte mange av de mest populære figurene. Dette er et veldig koselig alternativ istedet for å stå i lange køer for å møte disse i parkene. Velger du å spise sammen med karaktene, så kommer disse rett bort til bordet ditt når du spiser! De vil signere autografbøker og poserer gjerne for at dere skal få tatt det parfekte bilde, alt mens familien nyter frokost, lunsj eller middag. Det beste av alt er at om du bestiller en Disney Dining Plan, så er karakterrestaurantene inkludert og kan brukes som et bordservicemåltid for den dagen.

4. Møt opp før eller når parken åpner Hvis du passer på å være på plass før parken åpner, så får du en veldig god start på dagen ved at du kan rekke over noen av parkens attraksjoner før køene begynner å bli lange. Eller enda bedre, reserver frokost ved en av spesestedene inne i parken før den åpner. På den måten får du muligheten til å slippe inn i parken før den åpner og kan ta noen fantastiske bilder i en nesten folketom park på vei til frokost destinasjonen.

5. Ro ned, ta deg god tid og nyt en ettermiddags lur eller litt tid ved bassenget Walt Disney World er et enormt område! Du vil aldri kunne gjøre og se alt på en ferie, så sett deg noen mål for dagen og ikke prøv å rekke over alt på en dag. Ikke bare spring gjennom temaparkene for å få kjørt alle attraksjonene og se hvert eneste show du klarer. Noen av de mest magiske øyeblikkene skjer når du minst venter det, og hvis du skynder deg vil du sannsynligvis gå glipp av disse øyeblikkene. Min anbefaling er å ta en pause midt på dagen, dra tilbake til hotellet så de minste får en liten lur hvis de trenger det eller kos dere noen timer ved bassenget. Husk at dere er på ferie og jeg tror alle kommer til å være mye lykkeligere etter å ha tatt en velfortjent pause for så å kunne returnere til parken senere på dagen. I tillegg ved å gjøre dette, så unngår du også den travleste og varmeste delen av dagen.

6. Hva du bør ha med deg inn i parkene To ting du alltid bør ha med deg i Florida, uansett tid på året, er solkrem, paraply eller poncho. Du vet bare aldri når det kommer til å regne, og du kan alltid risikere å bli solbrent! Du bør pakke med deg telefonladeren din, da det finnes flere ladestasjoner rundt om i parkene. Andre ting som kan være lurt å ha med seg er vannflasker, litt snacks som oppmuntring om ventetiden ved en attraksjon blir lang, våtservietter, hånddesinfeksjon og plaster. Du kan aldri være nok forberedt!

7. Det er så mye mer her enn bare temaparker Med så mye å gjøre i Walt Disney World, vil du aldri ha nok tid til å se alt. Mange mennesker vet ikke en gang at det er to badeland - Typhoon Lagoon og Blizzard Beach - på dette enorme feriestedet. Det finnes også to forskjellige minigolfbaner (Fantasia Gardens og Winter Summerland Miniature Golf). For voksne finnes det nattklubber som Jellyrolls pianobar på Disneys Boardwalk. Familier kan glede seg over fantastise opplevelser i Disney Springs, eller til og med se en film og nyte godt et måltid ved kinoene. Moroa slutter aldri når du er på besøk i det mest magiske stedet på jorden.

386 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page