top of page

Universal`s Cabana Bay Beach Resort

Om Universal`s Cabana Bay Beach Resort

Nyt livlig, retro-stil med rom og suiter som er herlig designet for moro og rimelighet. Slapp av ved vannet, omgitt av fantastisk ikonisk arkitektur inspirert av klassiske badesteder i Florida på 1950- og 60-tallet. Prøv en rekke alternativer i et stort utvalg av matretter. Hver dag er morsom for alle generasjoner, med to massive bassenger, en svingete elv, en bowlinghall og mye mer. I tillegg får du glede av de eksklusive fordelene ved å bo i Universal.

Temapark fordeler ved Cabana Bay Beac Resort

Tidlig Park adgang*The Wizarding World of Harry Potter ™

Nyt ekstra tidlig tilgang * til

The Wizarding World of Harry Potter ™ og

Universal's Volcano Bay ™ en time før parkene åpner (gyldig parkbillett til temapark kreves).​

Noen få skritt unna Universal's Volcano Bay ™

Når du bor her, er du utrolig nær spenningen og avslapningen fra Universals flotte badepark. Gangstier kobler hotellet ditt til dette tropiske paradis. (Gyldig parkbilett kreves.)

Morsom, gratis og enkel transport

Gratis skyttelbusser kobler dette Value-hotellet til Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™. Det er bare et raskt hopp mellom parkene og hotellet ditt.

Mer enn bare en nøkkel til rommet

Velg dette hotellet, så kan du bruke ditt romnøkkelkort som betalingsmiddel når du betaler for dine kjøp i parkene. Du kan også bruke nøkkelkortet ditt for å få gratis tilgang til utvalgte live underholdningssteder rundt om i Universal CityWalk ™  under oppholdet.

Shopping gjort veldig enkelt

Slipp bekymringer ved å måtte bære rundt på det du handler i utvalgte butikker i Universals temaparker og CityWalk ™. Butikkene sørger for å levere  dine innkjøp direkte til hotellet helt uten ekstra kostnad.

Karaktermøter

Du vet aldri hvem du vil møte på

Cabana Bay Beach Resort ™. Hold øynene åpne, så vil du få møte noen av favorittkarakterene dine i hotellets lobby på fredagskveldene.

Hvor kan du spise, drikke, nyte og slappe av

 

Bayliner Diner ™

Med forskjellige matstasjoner som tilbyr et godt utvalg av mat favoritter som, pizza, burgere, salater og desserter, får du et bra og tilfredsstillende tilbud i denne food courten .

The Hideaway Bar & Grill ™

Bare noen skritt unna den late elven, så finner du snacks og mat, sammen med frosne drinker, cocktailer, øl og vin, alt for å kunne nyte en tropisk godbit ved bassenget (må være 21 år eller eldre for å konsumere alkoholholdige drikker og kunne fremvise gyldig foto-ID).

Atomic Tonic ™

Forfrisk deg ved denne baren og grillen i skyggen, som ligger på bassengdekket Cabana Courtyard. Her serveres det smørbrød, wraps, salater og Doner-kebab sammen med kald øl, vin, cocktailer og alkoholfrie drikkevarer (må være 21 år eller eldre for å konsumere alkoholholdige drikker og kunne fremvise gyldig foto-ID).

Galaxy Bowl Restaurant ™

Her vil du bli overrasket av et overdådig utvalg av amerikanske favoritter, inkludert skreddersydde smørbrød, hamburgere, pizza, kyllingvinger og mye mer.

Swizzle Lounge ™

Slapp av med et forfriskende utvalg av cocktailer og snacks i hotellobbyens retro-inspirerte salong (må være 21 år eller eldre for å konsumere alkoholholdige drikker og kunne fremvise gyldig foto-ID).

Starbucks®

Starbucks er den fremste brenneren og forhandleren av spesialkaffe i verden. Her kan du slappe av og nyte kaffen din, eller ta den med deg når du passerer gjennom lobbyen.

Delizioso Pizza

Når sulten melder seg, er pizza levering bare et anrop unna. Få rykende ferskt tilberedte pizzaer levert direkte til rommet ditt. (Tjenesten er tilgjengelig i begrensede timer av døgnet).

Bading og aktiviteter på

Universal`s Cabana Bay Beach Resort

Cabana Courtyard And Pool

Cabana Courtyard byr på mye moro for hele familien, med sitt helt eget basseng, et stupetårn lignende-vannsklie, 

Atomic Tonic ™ -bar ved bassengkanten, hytter til leie, skyggelagte piknikbord og en stor peis.

Cabana Rental

Del en elegant cabana med opptil seks personer, og nyt en personlig LCD-TV, telefon for å bestille levering av pizza og mer. Ligger i Cabana Courtyard, og er din perfekte tilbaketrekning ved bassenget, komplett med et armoire, bord med fire stoler, to polstrede lenestoler, et kjøleskap utstyrt med fire vannflasker og en personlig safe.

Lazy River Courtyard And Pool

Lazy River Courtyard er hjemmet til et annet glitrende svømmebasseng som har en svingete elv, sandstrand, Hideaway Bar & Grill ved strandkanten, to peisgroper og rikelig med uteservering, perfekt for å slappe av og nyte det varme solskinnet fra Florida.

Aktiviteter ved bassenget

Hold deg ved vannet og bli med på hula hoop konkurranser sammen med en rekke andre familieaktiviteter. Sjekk med resepsjonen for å finne ut hva som foregår under oppholdet ditt.

Galaxy Bowl

Galaxy Bowl er hotellets helt egen bowlinghall med ti baner med ti-pinners action i andre etasje i lobbybygningen (mot betaling). Bowling på Cabana Bay Beach Resort har også en restaurant med bordservering og full bar, slik at du ikke engang trenger å finne et annet sted for å spise.

Åpningstider: Fra 12 på formiddagen – midnatt, daglig.

Jack LaLanne Physical Fitness Studio

Jack LaLanne Physical Fitness Studio lar deg komme i form omgitt av minner fra den berømte pioneren om fysisk kondisjon på TV. Dette treningsstudioet er gratis for hotellets gjester.

Åpningstid: 5 am - midnatt, daglig.

Åpningstider kan endres uten varsel.

Ace The Arcade

Kos deg med tidløse arkadefavoritter før du surrer deg inn i en verden av moderne videospill på Game-O-Rama, som ligger i andre etasje i hotellets lobbybygning.

Åpningstider: 11.00 til 23.00, daglig.

Universal Studios Store ™

Her finner du håndklær, leker, toalettsaker og mye mer i Universal Studios Store ™ beleilig plasser like ved hotellobbyen. 

Åpningstider:7.00 til 23.00, daglig.

Møt noen av favorittfigurene dine fra temaparkene

På utvalgte dager gjør noen av Universal Orlando Resorts mest populære temaparkkarakterer spesielle opptredener bare for gjester på Cabana Bay Beach Resort ™.

Informasjon og retningslinjer for

Universal`s Cabana Bay Beach Resort

Innsjekking og utsjekkingstid

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites innsjekking er klokka 16.00, og utsjekking er klokka 11. Du kan sjekke ut via TV, telefon, hurtigutsjekking i resepsjonen eller tradisjonell utsjekking i resepsjonen.

Hotelladresse og telefonnummer

Universal’s Cabana Bay Beach Resort
6550 Adventure Way
Orlando, FL 32819

Telefonnummer: (407) 503-4000

Parkering og transport

 

Universal Orlando transport

Flybusser forbinder alle Universal Orlandos hoteller med Universal Studios Florida ™, Universal's Islands of Adventure ™, Universal's Volcano Bay ™ og Universal CityWalk ™

 

Walt Disney World® Transportation

Transport til Walt Disney World® kan ordnes gjennom Universal Orlando Vacation Planning Center (avgifter tilkommer).

Flyplasstransport

Transporttjeneste er tilgjengelig for hotellets gjester som kommer til Orlando International Airport . Transporten blir foretatt av Mears Transportation (avgifter tilkommer). Avgangspunktet fra flyplassen ligger på bakketransportområdet på lavere nivå. Fra hotellene foregår transporten fra porte cochère til hvert hotell. Ytre ditt ønske om transport til oss, så sørger vi for å forhånds booke dette.

 

Leiebilservice

Avis-resepsjonen ligger i hotellobbyen og er åpen syv dager i uken fra kl 08am - 06pm. For å gjøre en reservasjon, ring

(407) 503-4156.

Parkering over natten

Selvparkering, $ 18 pluss skatt per natt, per kjøretøy.

Priser kan endres uten varsel.

Gjester med nedsatt funksjonsevne

Alle feriestedhotellene på Universal Orlando ™ er i samsvar med retningslinjene for ADA (Americans with Disabilities Act) i spesielt utstyrte gjesterom, og restauranter er tilgjengelige for rullestolbrukere.

Retningslinjer ved hotellet

Aldersgrense

Du må være 21 år og oppgi korrekt identifikasjon ved innsjekking for å bestille rom på et hvilket som helst

Universal Orlando ™ hotell. Det må være minst en person i det reserverte rommet som er 21 år eller eldre.

Dyrehold på rommet

Universal's Endless Summer Resort - Dockside Inn and Suites tillater ikke kjæledyr. Men hvis du vil ta med deg din lodne venn, så vil Loews Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel®, Loews Sapphire Falls Resort og Loews Royal Pacific Resort, tillate at du tar med ditt kjæledyr mot et gebyr på $ 100

Røyking politikk

Alle hotellene er 100% røykfrie. Vår røykfrie policy gjelder for alle områdene på hotellene, med unntak av utpekte røykfrie områder. Rengjøringsgebyret for røyking på gjesterommene er $ 250.

Hvorfor booke reisen din hos oss?

Vi elsker Universal og har stor kunnskap om parkene

Hundrevis av flyvninger tilgjengelig for booking

Gratis ferieplanlegging service via Skype og Facetime

Book med et depositum fra bare kr 2000,-

Alle Universal hotellene er tilgjengelig for booking hos oss.

Reis med full reisegaranti!

bennett ferie logo.png

Universal elements and all related indicia TM & © 2020 Universal Studios. All rights reserved.

bottom of page